- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Baktım da bencede yapın bir bebiş bol bol yiyin tam Temel'in oluyor vallaÇok geçmiş olsun, doktorunuzun sözünden çıkmayın derim. Ayrıca bu nasıl bi lokum böyle, maşallah.. Baktım baktım ham diye yiyesim geldiaman Allahım çocuk yapma vaktim gelmiş sanırım
Yaaa cevap için teşekkür ederim. Bundan sonra doktorumuza sormadan bir şey yapmam kesinlikle arkadaşlarda naçizane fikir sünüyorlar aslında yapıp yapmamak bize kalmış oluyor Ama zaten doktora sormadan hiçbir şey yapmamYerinizde olsam doktorun sözünden çıkmazdım. Hele buradaki kimsenin sözüyle ilaca başlamak, bırakmak gibi bir hata yapmazdım.
Birkaç sayfa okudum konuyu, o bile yetti. Yine herkes doktor olmuş, size reçete yazıyor. Elinizdeki kremi şu durumda sür, şu durumda sürme diyen bile olmuş, pes. Çocuğunuzu uzmana götürmüşsünüz, uzman kişi muayenesini yapmış, buna güvenin. Güvenmiyorsanız başka uzmana götürün.
Ben kaç yıllık yenidoğan hemşiresiyim, bebek suratına anne sütü sürüldüğünü ne gördüm ne duydum. Bebeklerin suratına öyle her şey sürülmez. Bu anne sütü de olsa böyle. Hepten zarar vereceksiniz sonunda. Temizlik için duru suyla silersiniz, temiz ve kuru tutarsınız, olur biter. Buradakilerin gazına gelip de çocuğun yüzünü deneme tahtasına çevirmeyin derim.
Benim bebeğim de dede çok çıkıyordu bi krem kullanmanız da kullanmasaniz da 6 ay a kadar geçiyor benimki çok kızarma ya basladikca Dr ak söyledim dermatop krem verdi ise yarıyor que her zaman yara olacak dereceye gelince kullan çok azcık sur demişti eline yedim yanagina dokun o bile yeter demişti bayagi etkiliydi çünküBu egzama tarzı bir şeydi o yüzden uzman bir doktor verdi bende güvendim sürdüm çok üzgünüm şuan ya. Sağolun
Kendi doktorumuz geçecek ama şakın sürme dedibence hemen başka bir cildiyeci ye götür cok saçma rengı acılmıs resmen
Anladım ya güvendiğimiz bir uzman kendisi o yüzden alıp sürdüm Aslında yoksa sürmezdim ama kendi doktorumuz önermedikçe artık yok sürmemBenim bebeğim de dede çok çıkıyordu bi krem kullanmanız da kullanmasaniz da 6 ay a kadar geçiyor benimki çok kızarma ya basladikca Dr ak söyledim dermatop krem verdi ise yarıyor que her zaman yara olacak dereceye gelince kullan çok azcık sur demişti eline yedim yanagina dokun o bile yeter demişti bayagi etkiliydi çünkü
Amin teşekkür ederizzz . Kendi doktorumuzda baktı canım ve beyazlık k geçer korkma leke kalmaz dedi içim biraz daha rahat şuanGeçmiş olsun. İsterseniz bir başka doktora götürün.
Bu arada rabbim nazarlardan korusun. Öldüm bittim bebeğinize. Maşallah.
Teşekkür ederizzzYa nasıl güzell maşallah
Mașallah subhanallah ne kadar tatlı bu yaaaaaa Allah nazarlardan korusun inşallah
Bunda birşey yok ki keşke birşey sürmeseydiniz. Geçici birşey değil mı bu? Biz de geçirdik onu nerdeyse 1 ayda 3 defa çıktı kendiliğinden geçti sonra. Krem sürdünüz diye birşey olmaz ama.
Egzama olduğunu söylemişti şuan çok şükür beyazlık gitti çok rahatladım. Aslında gittiğimiz doktor çıktı o tanınan ve güvenilir bir doktor ama neden böyle oldu anlamadımAgir bi kortizon vermis hipokort la falan baslatiyorlar genelde. Sanirim egzamaniz vardi degil mi cok gecmis olsun. Kremin kortizon orani yuksek oldugu icin cildi hemen beyazlamis. Buyudukce iyilesir merak etmeyin ama direkt bu kremden baslatan bi doktor a salt guven duymaz baska bir doktora da gotururdum nacizane
Teşekkür ederizz sağolun Ahmet Akçayı izleyeceğin sağolun. Doktorumuz gerekeni yapacak sanırım sorun tekrarlanırsaEgzama diyip geçmeyin. Egzama diye bildiklerimiz aslında alerjilermiş. Ahmet Akçay’ı YouTube’dan izleyin. Ablamın kızının da egzama deniyordu. Ahmet hocaya gittik meğerse yumurta alerjisi varmış çocuğun. Annesi diyet yaptı da düzeldi şükür.
Bu arada Allah bağışlasın nasıl güzel bir kızınız var Maşallah:
Aminnn. Teşekkür ederizzMașallah subhanallah ne kadar tatlı bu yaaaaaa Allah nazarlardan korusun inşallah
Yanakları çok kötü olmuştu böyle şiş şiş kırmızı ama top top şişti ve sanırım kaşınıyordu sürekli elliyordu o yüzden gittim doktora zaten ve güvenip sürdüm bir gecede kırmızılıklar indi ve düzeldi ama beyazladı yanaklarımız işte o yüzden korktum ama şuan iyi çok şükürBunda birşey yok ki keşke birşey sürmeseydiniz. Geçici birşey değil mı bu? Biz de geçirdik onu nerdeyse 1 ayda 3 defa çıktı kendiliğinden geçti sonra. Krem sürdünüz diye birşey olmaz ama.
Yanakları çok kötü olmuştu böyle şiş şiş kırmızı ama top top şişti ve sanırım kaşınıyordu sürekli elliyordu o yüzden gittim doktora zaten ve güvenip sürdüm bir gecede kırmızılıklar indi ve düzeldi ama beyazladı yanaklarımız işte o yüzden korktum ama şuan iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?