Bebeğimin yüzü:-(

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
kızlar yaşayan var mı acaba dün cilt konusunda uzamam bir doktora gittik bebeğim 2,5 aylık yüzünde kızarıklık çıkmıştı yanaklarında top top böyle sonra o eumovate isimli bir krem verdi ve gece sürün dedi sürdüm inçe tabaka sabah kalktığımda bebeğimin yanakları beyaz olmuş yani krem sürdüğüm yerler diğer bölgelere göre beyaz mesaj attım normal olduğunu kızarık olan diğer yerlere de sürmemi söyledi ama ben rahatsız oldum bu durumdan bir doktorumuz daha var ona da mesaj attım daha cevap gelmedi böyle bir durum yaşayan var mı acaba acil götürmeliyi miyim bilemedim doktor normal olduğunu söyledi ama korktum

Benim bebeğimin de yanakları kırmızı ve top top minik çıkıntılar var. Hiç krem sürmedim, çok kızarırsa sudocrem sürüyorum. Diş çıkardığı için yanakları böyle çünkü. Bence bebeğinin yanaklarını güzelce bir yıka önce. Resim atman mümkün mü bu arada? Kremin yan etkilerine baktın mı?

Atabilirim resim arkadaşım sağolasın cevap için her gün ılık suyla siliyorum halbuki

O kizariklik cogu bebekte oluyor sonra geciyor.keske krem surmeseydiniz minik daha.bana hemsire dis dunyaya yeni uyum sagladiklari icin oyle oluyor demisti.gecmis olsun.

Hmm baya belliymiş ya, sürdüğün şekil bile belli. Muhtemelen önemli bir şey değildir ama bence sen gene de bir çocuk doktoruna götür. Ne olur ne olmaz. Alnından bir tık daha açık sanki di mi yanakları? Geçmiş olsun bu arada.

O kizariklik cogu bebekte oluyor sonra geciyor.keske krem surmeseydiniz minik daha.bana hemsire dis dunyaya yeni uyum sagladiklari icin oyle oluyor demisti.gecmis olsun.
Bu egzama tarzı bir şeydi o yüzden uzman bir doktor verdi bende güvendim sürdüm çok üzgünüm şuan ya. Sağolun

Doktorunuz normal demiş. Neden huzursuz oldunuz ki?
Demek ki bir anda kaybolan bir şey değil.

Yenidoğan bebeklerin cildinde kızarık leke gibi şeyler normal. Yüzü dışında başka yerde var mı?

Sağol arkadaşım teşekkür ederim. Ya o kadar kötüyüm ki şuan doktor normal diyor ama bana normal gelmedi ya ağladığında top top beyaz mesela şuanda. En iyisi götürmek sanırım içime sinmeyecek

Doktorunuz normal demiş. Neden huzursuz oldunuz ki?
Demek ki bir anda kaybolan bir şey değil.

Yenidoğan bebeklerin cildinde kızarık leke gibi şeyler normal. Yüzü dışında başka yerde var mı?
Hayır başka bir yeri de yok. Görüntüsü rahatsız etti beni çok o yüzden tedirgin oldum sanırım. Çok beyazları sanki yüzü yaa

Hayır başka bir yeri de yok. Görüntüsü rahatsız etti beni çok o yüzden tedirgin oldum sanırım. Çok beyazları sanki yüzü yaa

Besin alerjisi olabilir mi acaba.. Kakasında salya var mı? Bebek huzursuz mu?

Demek ki kremin işleyiş faktörü bu. Yan etkilerini okuyun eğer hiç biri yoksa endişelenmeyin.
Sizi anlıyorum şimdi sadece orası gözünüze çarpıyor ama doktor normal dediyse normaldir..
Arada duru suyla yıkayıp kurulayın..

Fotoğrafa da baktım gayet normal. Sıkıntı yapma. Boşuna kendini de bebeği de huzursuz etme. Için daha rahat olacaksa tabi götür göster ama normal yani.

Aslında onu da düşündü doktorumuz salya vardı kakasında ama geçti sınra süt alerjisi diye düşünmüştük. Şimdi eczacımıza sordum kullanmak istemiyorsan kullanma kalıcı hasar bırakmaz dedi. İçim yinede hiç rahat değil

Fotoğrafa da baktım gayet normal. Sıkıntı yapma. Boşuna kendini de bebeği de huzursuz etme. Için daha rahat olacaksa tabi götür göster ama normal yani.
Teşekkürler cevap için çok beyaz olunca içim rahat etmedi bugün geçmezse yarın direk doktora gideceğim eczacımıza sordum o da sorun yok dedi ama rahat değilim

Bence kremi kullanmayin. Çoğu yeni doğanlarda egzema tarzi bişey oluyor ve kendiliğinden geçiyor.

Yinede süt alerji testini yaptirin her ihtimale karşi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…