Doğuma Hazırlık bebeğimin yüzü yukarı dönükmüş...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya946

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
54
0
slm kızlar...38+4 günlük hamileyim.Cuma günkü kontrolümde doktorum bebeğimin yüzünün bana doğru dönük olduğunu, böyle devam ederse doğumda vakum kullanmak zorunda kalacağını söyledi. Aynı durumla karşılaşan veya bebeğin dönmesi için bir yol bilen varsa lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum. Allahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

böyle birşey yaşamadım ama doktorun neden sezeryanı düşünmedi acaba? genelde böyle durumda olan arkadaşıma sezeryan yaptı doktoru. allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.

böyle birşey yaşamadım ama doktorun neden sezeryanı düşünmedi acaba? genelde böyle durumda olan arkadaşıma sezeryan yaptı doktoru. allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.

Teşekkür ederim. Bilmem sezaryenden hiç bahsetmedi ama eğer dönmezse ben isteyeceğim. İlk doğumum normaldi, ama vakumla doğan yeğenim var şuan 18 yaşında ve hala kafasının uzunluğu düzelmedi:KK43: Biraz yürüyüşe ağırlık vereyim diyorum belli mi olur belki faydası olur.

Canım, bende doktora gittiğimde 37+3'düm. Bebeğimin yüzü bana dönüktü. Doktor doğuma kadar döner dedi. Vakumlu doğumdan falan bahsetmedi. Bence sende son güne kadar yüzünün döneceğini düşün, kendini üzme. En son ihtimal sezeryan oluruzz :KK43:

Sağolun kızlar. Sürekli dua ediyorum inşallah normal şeklini alır diye. Ama almazsa evet son çare sezaryen olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bir avazda kurtulmak nasip etsin.

canım inş bebişin döner ama bence dönmeme ihtimaline karşı sezeryan istediğin konusunda dr konuş son zamana bırakma vakum zor gerçekten allah yardımcın olsun

canım inş bebişin döner ama bence dönmeme ihtimaline karşı sezeryan istediğin konusunda dr konuş son zamana bırakma vakum zor gerçekten allah yardımcın olsun

Amin teşekkürler. Bu cuma kontrolüm var. Dönmemişse doktorumla konuşacağım. İnşallah gerek kalmaz.

Canım vakumu tercıh etmemeye bak gerekırse baŞka bır doktorla daha gÖrÜŞ neden sezeryan deĞılde vakum????????

Bugün kontrolüm vardı. Malesef bebeğim hala dönmemiş. Doğuma kadar dönebilir dedi doktorum. Ama dönmezse sezaryen olacak. ınşallah döner.

X