Bebeğimin yüzü yanık gibi

Evet ama biseyi kalmadı gecdi hepsi sanki o bebek bu diyilmis Rabbime bin şükür. O yüzden gitmedim.simdilik. yapdigim ne iyi geldiyse söndü yok oldu.
Rica ederim ne demek iyi olsun da bebeklerimiz siz yinede ihmal etmeyin bir sonraki aylık kontrolünde doktoruyla paylaşın geçmiş olsun. İnşallah tekrarlamasın

Evet ama biseyi kalmadı gecdi hepsi sanki o bebek bu diyilmis Rabbime bin şükür. O yüzden gitmedim.simdilik. yapdigim ne iyi geldiyse söndü yok oldu.
Tekrarlarsa mutlaka götürün kendi doktorunuza tekrar danışın yeşil alan açmasını isteyin. Yine olursa vakit kaybetmeden alerji bölümüne gidersiniz

Şua
Rica ederim ne demek iyi olsun da bebeklerimiz siz yinede ihmal etmeyin bir sonraki aylık kontrolünde doktoruyla paylaşın geçmiş olsun. İnşallah tekrarlamasın
Goturcem doktora zaten geciyo sonra yine geliyo kaç kere gecdi sonra yine geri geldi şimdi yüzü kızarmış biraz belki ağladi göz yaşı falan deydi ondadır ama yani kaç kere böyle tekrarladi sevindim sonra yine oldu o yüzden çokda emin diyilim geri gelmeyeceğine

Tekrarlarsa mutlaka götürün kendi doktorunuza tekrar danışın yeşil alan açmasını isteyin. Yine olursa vakit kaybetmeden alerji bölümüne gidersiniz
Kendi doktoru Biray geçsin sonra gel dedi yoksa bir hafta sonra goturecekdim

Yine kızarmaya başladıysa aynı şeyi tekrarlayacak. En ufak bir şeyde fotosunu çekin ve bu defa geçse de gidin doktora. Yani başka bir doktora

Yine kızarmaya başladıysa aynı şeyi tekrarlayacak. En ufak bir şeyde fotosunu çekin ve bu defa geçse de gidin doktora. Yani başka bir doktora
Resimlerini her gün çekiyorum şimdilik biseyi yok bir tek kafasının konakları var alnın kısmına yakın daha bitmedi kuruyo hep yüzünde bişey yok dün biraz kızardı sonra kremleyince gecdi. Ama başka bi doktora goturcem en kısa zamanda. Yediğim şeyleri yemekleri deniyorum. Bakalım hangisinden oluyo diye ben dün ceviz yedim hicbisey olmadı ama bilmiyorum kaç güne geciyoki süte. Neden olduğunu bulmaya çalışıyorum. Sutdende olduğunu dusunmuyorum dün unutmusum peynir yemişim bişey yok demeki onuda yiye bilirim artık. Ama aşi yapdirmiycam artık âsidan sonra çok kötü oluyor belkide sırf aşi yuzunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…