- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.885
- 133
Ozel bebek urunu kullanmayin. Hepsi pazarlama harikasi. Hepsi kimyasal karisim. Siz bebeginizi iyilesene kadar sadece karbonatla yikayin. Karbonat da sabun gibi sac yagini vs tamamen temizler. Ben bebeklerimi 1 yasina kadar sadece karbonatla yikadim. Sonrasinda da geleneksel dogal uretim zeytinyagli sabunla yikadim. Bebe yagi, losyon, bebek sampuani falan inanin hicbiri bebekler icin guvenli degil. Icindekilere bir goz gezdirin anlamaniz icin yeterNe önerirsiniz mesela deterjan olarak yada şampuan. Benim üç tane bebeğim var hiç bişey zamanım.olmuyo arasdirmayaSebamed çok iyi dediler aldım bebeğime ilk bebegimede ondan kullanmisdim ama iyiydi şimdi aldım çok kötü tahriş etdi daha iyisi hangisi bilimyorumki
Bende güvenmiyorum asinda. Karbonatlı sabun gibimi kullanıyorsun? Ben suyuna karisdiriyorim ama sabun Kobi sürsem yakar falan diye korkuyorumOzel bebek urunu kullanmayin. Hepsi pazarlama harikasi. Hepsi kimyasal karisim. Siz bebeginizi iyilesene kadar sadece karbonatla yikayin. Karbonat da sabun gibi sac yagini vs tamamen temizler. Ben bebeklerimi 1 yasina kadar sadece karbonatla yikadim. Sonrasinda da geleneksel dogal uretim zeytinyagli sabunla yikadim. Bebe yagi, losyon, bebek sampuani falan inanin hicbiri bebekler icin guvenli degil. Icindekilere bir goz gezdirin anlamaniz icin yeter
Elime bir tatli kasigi karbonat alip hafif islatip suruyorum. Yakmiyor kendime de kullandim.Bende güvenmiyorum asinda. Karbonatlı sabun gibimi kullanıyorsun? Ben suyuna karisdiriyorim ama sabun Kobi sürsem yakar falan diye korkuyorum
Sacinami yüzüne falanda olurmuElime bir tatli kasigi karbonat alip hafif islatip suruyorum. Yakmiyor kendime de kullandim.
Doktor verdiği nemlendiricisi suruyorum iyice kurutun çatlak yapiyo sonduruyo ama dahada kuruyoBahsettiğiniz şey atopik dermatit kaynaklı egzama muhtemelen. Benim kızımda da var. İlk kez 40 günlükken başladı. Hametol falan çözmez onları. Sürekli nemlendirmek gerekli, atopik ciltler için nemlendiriciler farklı oluyor. Ayrıca egzamları söndürmek için daha farklı kremler kullanılıyor. Atopiye alerji eşlik ediyorsa eğer o baya şiddetli olur. Ya dermatoloğa götürün yada çocuk alerji uzmanına.
Benim kızımda böyle çok şiddetli geçirmişti. Şimdi azaldı çok şükür ama şu resimleri bile görünce içim daraldıTabikide teşhis koyacak bir uzman değim sadece yardım amaçlı paylaşımlarım bu şekilde mi acaba bebeğiniz?Eki Görüntüle 3142322 Eki Görüntüle 3142323
Zor zamanlar ama geçiyor ne güzel üstesinden gelmişsinizBenim kızımda böyle çok şiddetli geçirmişti. Şimdi azaldı çok şükür ama şu resimleri bile görünce içim daraldı
Allah düşmanımın başına vermesin uğraşması çok zor. Her türlü alerji ve cilt problemini öğrendim kızım saolsunZor zamanlar ama geçiyor ne güzel üstesinden gelmişsiniz
Bende arkadaşımdan biliyorum bebeğin hzuursuzluğu çaresizlik diyetler çıldırmak üzereydi ama sonra belirsizlik gidince kremler kullanılınca daha da rahatlamıştı. Yorucu ama en azından çözümü olan bir rahatsızlıkAllah düşmanımın başına vermesin uğraşması çok zor. Her türlü alerji ve cilt problemini öğrendim kızım saolsun
Siz o doktoru bırakıp başka doktora gidin lütfen yazık çocuğaDeterjanı sıvı Dalin şampuan zaten Sebamed daha kotu yapdi
Alerji ola bilirmi diye düşünüyorum n
Ben daha asi yapdirmiycam her aşıdan sonra bebeğim bu kadar acı cekecekse olmaz olsun asi masidoktora bir hafta önce gitdik dedi Biray sonra gel dedi uzun süre bilir dedi.
Gerçekten diyetim 1 seneyi geçmiştiBende arkadaşımdan biliyorum bebeğin hzuursuzluğu çaresizlik diyetler çıldırmak üzereydi ama sonra belirsizlik gidince kremler kullanılınca daha da rahatlamıştı. Yorucu ama en azından çözümü olan bir rahatsızlıkSizede çok geçmiş olsun. Siz aslında çok daha tecrübelisiniz bu konuda arkadaşa yardım açısından.
Evet herkes bir şekilde sınanıyor o anlar geçmeyecek gibi gelsede geçip gidiyor tabiki iz bırakıyor. Çok teşekkür ederim çok kibarsınız. Sizinde sağlıkla huzurla el ele geçireceğiniz nice yıllar olsun miniğinizleGerçekten diyetim 1 seneyi geçmiştievlat işte her şeyi yapıyorsun. Evet ben mesaj attım arkadaşa. Size de hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?