- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
-
Çocuk doktoru verdi canım az kortizon içeriyomuş bebekler içinmiş ama ben çok kullanamadım içim elvermedisize kortizon kremini veren cildiye hekimi değil miydi?
lütfen uzmanına götürmeden çocuğa öyle krem falan sürmeyin..
Fotoğraftaki kasımis sanırım ellerini sık yıkayın bari her şey olabilir aslında emekledigi için halılardan olabilir ama alerjik gibi bebeklere verilen alerji damlaları var bi Dr sor bakalim oğluma kullanmıştım içeriğinde kortizon yoktu sanırım ama bi sormak lazımsıcaktanda olabiliyor canım
9 aylık canımKaç aylık ki
Sorun bunua canım doktor yokkkk arıyorum ileri tarihe veriyolar yok çok doluyuz bilmem ne ölsek kalsak öyle gelin dicekler heralde bizim doktorda ne olursa olsun çocukta bi problem oldumu ateşi yoksa getirmenize gerek yok der kim bunları doktor yaptıysa dilimin döndüğüncd kaç doktoru aradım bugün hepsi ya tatilde ya çok dolu yok haftaya hasraneye acile götürdüm iki krem verdi birini bi yanağına öbürünü diğer yanağına sürcekmişim hangisi iyiyse ona devam etcekmişim deneme tahtasımı bu hiç içime sinmiyo bitane doktor duydum yeni hasta almıyomuş arkadaşın bebeğide böyleydi daha beterdi sulu yaraydı bebeğinşn yüzü kabuk bağlıyodu artık bizim doktordan çıkıp oraya geçmiş yalvar yakar aldırmış kendini kadın yaşlıymış yani tecrübeli kendi merhem yapmış vermiş çocuğun yüzü şimdi pamuk gibi bugün alıcam çocuğu gidicem yalvar yakar yapıcam bakalım inş alırFotoğraftaki kasımis sanırım ellerini sık yıkayın bari her şey olabilir aslında emekledigi için halılardan olabilir ama alerjik gibi bebeklere verilen alerji damlaları var bi Dr sor bakalim oğluma kullanmıştım içeriğinde kortizon yoktu sanırım ama bi sormak lazım
Fenistil diye bi damla var ama 1 yaş altı vermiyolar sanırım gidicem birazdan eczaneye sorucam bakalımFotoğraftaki kasımis sanırım ellerini sık yıkayın bari her şey olabilir aslında emekledigi için halılardan olabilir ama alerjik gibi bebeklere verilen alerji damlaları var bi Dr sor bakalim oğluma kullanmıştım içeriğinde kortizon yoktu sanırım ama bi sormak lazım
Fenistilin kremi de var. Yazın sinek ısırdığında falan kullanıyorum çocuklara. Onu da sor canım bi.Fenistil diye bi damla var ama 1 yaş altı vermiyolar sanırım gidicem birazdan eczaneye sorucam bakalım
oy bende bian aile hekimi falan sandımÇocuk doktoru verdi canım az kortizon içeriyomuş bebekler içinmiş ama ben çok kullanamadım içim elvermedi
Bi sorayım canım eşim gelir birazdan götürürüzFenistilin kremi de var. Yazın sinek ısırdığında falan kullanıyorum çocuklara. Onu da sor canım bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?