• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin yüzü neden geçmiyo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sıcaktanda olabiliyor canım
Fotoğraftaki kasımis sanırım ellerini sık yıkayın bari her şey olabilir aslında emekledigi için halılardan olabilir ama alerjik gibi bebeklere verilen alerji damlaları var bi Dr sor bakalim oğluma kullanmıştım içeriğinde kortizon yoktu sanırım ama bi sormak lazım

Fotoğraftaki kasımis sanırım ellerini sık yıkayın bari her şey olabilir aslında emekledigi için halılardan olabilir ama alerjik gibi bebeklere verilen alerji damlaları var bi Dr sor bakalim oğluma kullanmıştım içeriğinde kortizon yoktu sanırım ama bi sormak lazım
Sorun bunua canım doktor yokkkk arıyorum ileri tarihe veriyolar yok çok doluyuz bilmem ne ölsek kalsak öyle gelin dicekler heralde bizim doktorda ne olursa olsun çocukta bi problem oldumu ateşi yoksa getirmenize gerek yok der kim bunları doktor yaptıysa dilimin döndüğüncd kaç doktoru aradım bugün hepsi ya tatilde ya çok dolu yok haftaya hasraneye acile götürdüm iki krem verdi birini bi yanağına öbürünü diğer yanağına sürcekmişim hangisi iyiyse ona devam etcekmişim deneme tahtasımı bu hiç içime sinmiyo bitane doktor duydum yeni hasta almıyomuş arkadaşın bebeğide böyleydi daha beterdi sulu yaraydı bebeğinşn yüzü kabuk bağlıyodu artık bizim doktordan çıkıp oraya geçmiş yalvar yakar aldırmış kendini kadın yaşlıymış yani tecrübeli kendi merhem yapmış vermiş çocuğun yüzü şimdi pamuk gibi bugün alıcam çocuğu gidicem yalvar yakar yapıcam bakalım inş alır

Fenistil diye bi damla var ama 1 yaş altı vermiyolar sanırım gidicem birazdan eczaneye sorucam bakalım

İyiki varsınız iyiki üye olmuşum herşeyimi paylaşabileceğim yüzlerini görmediğim ama çoook yakın hissettiğim birsürü arkadaşım var artık :KK54::-)

fotoyu gördüm. benimde o şekilde yüzümde çıkar ve kaşınır. ve alerjim var çeşitli şeylere...

Alerjik olmadiğına eminseniz coresatin diye bir krem var, geçen yaz bizdede olmuştu isilik gibi doktorumuz bu kremin pembesini verdi ve ilk kullanımdan itibaren geçirdi. Terden oluyor demişti doktorumuz, krem deriye terin temasını engelliyor, tabaka oluşturup koruyor.

minik kirmizi leke lerde bende de var ,ilk zamanlari birde nasil kasinir:( günes cok güzel geliyor , bolca günese cikin ve deniz , kortizon kremi bende maalesef kullanmak zorundayim kaybolana kadar sürüyorum ayni zamanda gunes gerci bebek icin zararli olur ama ya bilemedim

Çocuk doktoru verdi canım az kortizon içeriyomuş bebekler içinmiş ama ben çok kullanamadım içim elvermedi
oy bende bian aile hekimi falan sandım
tabiki onları da küçümsemiyorum ama küçük bebek ya
en iyisi uzmana göstermek yani o işin uzmanına

bu arada sıcaktan çok olur bebeklerin havadan falan takılmayın
Allah beter hastalıklardan korusun..

Benim bebeğimde de olmuştu, biraz çilek yemişti, kaşındı pıtır pıtır oldu, doktoru çilek domates, çikolata, yumurta beyazı vermeyin yaşına kadar dedi.. Sonra geçti, Bi kere de isilik olmuştu, doktor alerji için zrytec yarım ölçek ver dedi..ama gerek kalmadan geçti..Zrytec'i ilk oğlumda kullanmıştım, çok alerjikti, 2 kullanımdan sonra geçirmişti.... Kortizonlu kremi vermeyin çok zararlı.. Daha çok küçük, kemikleri onun daha ne ki...kemiklere zarar veriyor..

O doktora gittik bugün eşim gelince yarın11 de randevumuz var bakalım ne dicek bi çoğalıyo bi azalıyo oğluşumun yüzü ve çok kuru :(

Kızlarrr bugün o bahsettiğim doktora gittik bebeğimin cildi çok kuruymuş muhtemelen ondan oluyomuş eubos diye bi krem verdi hergün onu kullanmam gerekiyomuş şükürki çnemli bişey değil allah beneklerinize sağlık versin :) içim rahatladı

image.jpg

Back
X