bebeğimin yürümesi için neler yapabilirim.

Merhaba benim oğlumda 1 yasinda kendi tutunup kalkamıyor ve emeklerken oturma pozisyonuna geçemiyor yürümesi de parmak ucu şimdi nasıl merak ettim cvplarsaniz sevinirim

Merhaba benim oğlumda 1 yasinda kendi tutunup kalkamıyor ve emeklerken oturma pozisyonuna geçemiyor yürümesi de parmak ucu şimdi nasıl merak ettim cvplarsaniz sevinirim
Şuan 16 aylık oldu. Desteksiz yürümeye yavaş yavaş 15 ayda başladı. Benim oğlum da oturma pozisyonuna gerçekten çok geç geçmeye başladı 13 ama büyük ihtimalle 14 aylıkken geçmeye başladı . Bir yaşında ayağa kalktı desteksiz yuruyemiyordu ve oturma pozisyonuna gecemiyodu.ne zaman geçti hatırlamıyorum. . Şuan normal basıyo ama ayak baş parmakları alttan sık sık soyuluyo . Bu da parmaklara daha kuvvetli bastığını gösteriyo.

Merhabalar. Yürüme geç.olabilir ama parmak ucunda yürüyorsa çocuk dr una bir gösterin belki başka bölüme sevk eder, kasılma olabiliyor ayak kaslarında, fizik tedavi gerekebiliyor. Erken tedavi çok önemli çünkü . Bir de eğer w şeklinde oturuş vars mutlaka düzeltin çok zararlıymış

Çocuk doktoruna götürdüm ön muane etti .Suan çok küçük olabilir dedi.sonra kan tahlilinde bi değere baktılar düzgün çıktı. Ama işte genede endişe ediyorum

Çocuk doktoruna götürdüm ön muane etti .Suan çok küçük olabilir dedi.sonra kan tahlilinde bi değere baktılar düzgün çıktı. Ama işte genede endişe ediyorum
Anladım , çocuk dr u sıkıntı yok dediyse hiç üzmeyin kendinizi biraz daha gözlemleyin.baktınız içiniz rahat etmiyor bi çocuk nöroloğuna götürürsünüz

Inşallah kısa sürede herşey yoluna girer. O niye böyle bu niye böyle diye düşünmeden edemiyorum. Parmak ucu yürümesi canımı sıkıyor

Inşallah kısa sürede herşey yoluna girer. O niye böyle bu niye böyle diye düşünmeden edemiyorum. Parmak ucu yürümesi canımı sıkıyor
Ben parmak ucuna başkasından dolayı götürdüm. Doktor 3 yaşına kadar normal ama yürüteç vs kullanmayın dedi. Ben çok ısrarcı davranınca filim çekti temiz çıktı. İnşallah sizin çocuğunuz da bir an önce yürür . Çocuğun gelişimi değil ama beni çevrem çok yormustu

Inşallah allah hepimize iyilikler versin.yurutece 1 aydır hıc koymuyorum ondan öncede az duruyodu.

Onunla ilgilenmekten başka yapmanız gereken bir şey yok.
Zaten her şey normal görünüyor.
Elalem el kadar bebek için bile sid*k yarıştırır onlara ne bakıyorsunuz.
Kimi çocuk geç yürür kimi erken.
Şuan zaten başlamış hareketlenmeye.
Oynaması için buldunduğu odaya parkelerin üzerine oyun matı sererseniz üşümez.

tskkur ederim bebeğim 1 aydir yürüyor çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…