Merhaba arkadaşlar kızım neredeyse 7 aylık olacak ,en başından beri sorunlu ve en başından beri yorulmuş tükenmiş kendimi yiyil bitirmis durumdayım ve sizlerden de gerçekten beni telkin edecek şeyler duymayı çok istiyorum.Bebegim bir sürü tedavi sonrası bilenler bilir tüp bebekte dahil sonrasında aşılama ile oldu ,bu süreçte de zaten çok emek verip çok sabretmistim. Hamileliğim pürüzsüz sorunsuz geçti ama bebeğim doğduğu günden beri huysuz,huzursuz,kolik ,gazlı sabah 4 lerede dek battaniye de sallamalar ve iştahsız bir bebek. Memeyi 3.aya dek zar zor emzirdim geceleri hiç uyumadan sırf gündüz almıyor bari gece içsin , denemediğim şey kalmadı biberon emzik vs kullanmadım ama en sonunda 3.ay bıraktı asla almadı ne yaptıysam olmadı ki sütüm hem besleyici idi hemde çoktu ,daha geçen hafta sütüm tmamaen bitmiş oldu neredeyse 4 ay emmedigi halde..neyse şimdi ki konuma gelelim , kızım alsa mamayı seven bir çocuk değil memeyi sevmedi bari mamayı sevsin dedim denemediğim mama kalmadı burada yine konu açtım yok mamayı da sevmiyor ve Dr tavsiyesi ile meme de almadığı için + mama asla sevmediği için ek gıdaya 5.ay geçtik ek gıda sürecim su son 2 haftaya dek iyi idi ama şimdide ek.gidayi red ediyor ve iki kaşık versem 3.de ağzında tutarak bekletiyor dakikalarca 5 dk bile tuttuğu oluyor hayretler içerisindeyim ve oyalayarak yedirmeye çalışıyorum ve 3.kasikta yutunca bende diretince kusuyor ve inanın hiç iyi değilim çok çok yoruldum ,ben bu kadar kötü bir anne miyim ,beni mi sevmiyor artık saçma sapan şeyler düşünmeye başladım . Dr a götürdüm onlara göre herşey yolunda ama bana göre değil çünkü aldığı gramlari ben zorla yedirdigim için alıyor boyu ayına göre çok uzun anne baba uzun ama.kg su 20 günde 200 gram almış
sinirlerim çok bozuldu biraz önce heryer kusmuk içinde yine kaldı , kendisi ben ve evin halıları üstelik ağlaya ağlaya ben çok yoruldum gerçekten niye böyle yapıyor nolurdu sanki bari ek gıdada sorunlu olmasa . Buarada mamayı uykuda 1 saatte 4 dozu bekleye bekleye iciriyorum uykudada red ediyor ve 7 aylık bebek böyle olamaz . Lütfen bana birşeyler söyleyin bu hep böyle mi gidecek ,kendimi artık dişlerimi sikmaktan bi hal.oldum gerçekten kötüyüm