• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin velayetini bana verirlermi

İnanın avukata gitmeye cesaret edemiyorum ben o açacak davayı diye düşünürken kendisi hiç oralı bile değil bayağı çekişmeli sürecek bu süreç
canim bende anlasmali bosanacam .cocuk bende kalacak ins.babasi da yirt disinda calisiyor.o ne zamn gelirse o zamn gorecek.daha bosanmadik ama avukattan duyduklarim bunlar.hakim senelik izin bayramda ozel gunlerde izin veriyor babaya .ben ve esim olack adam gorus gunlwrini hakime biraktik.
bu benim isime daha iyi geldi .hakim neneye dedeye gorus gunu vermiuormus.ben onlarin zaten gormek istemiyorum.ben izin verirsem nene dedyle gorussek.
bende nefret ediyom onlardan.
babasina sozum yok izne gelir gorusur.ama nene dede bilmiyorum belki gorurler ama.koylerine gorturmelerini istemiyorum.bi atalataydim su bosanma isini cuma gunu durusma var.

canım, davayı kimin açtığı fark etmez. davayı siz açıp, donuna kadar da alabilirsiniz haklıysanız. şahide ihtiyacınız olabilir. eşiniz de "eğer davayı o açarsa şahitlerin aklına girerim" falan diye düşünmüştür belki.
bebek davayı siz açsanız da o açsa da çook yüksek ihtimal sizde kalacak.
evlilik içinde alınmış her şey paylaşılır. ona hakim karar verir. maddi bir şey istemeseniz dâhi nafaka isteyin bence.
eğer avukat için maddi durumunuz müsait değilse, bulunduğunuz ilin barosuna gidip ücretsiz avukat talep etme hakkınız var. ama eğer durumunuz orta düzey ya da üzeri ise tavsiyem kendi avukatınızı kendiniz tutmanız
Ailem dışında hiç bir şahidim yok açıkcası hep düzelir belki diye dışarı iyi gözükmeye çalıştım :KK43: peki şahit olmadan olmazmı? Kendisi belki bulabilir yalancı şahitler beni kötülemek için elinden geleni yapar o işte o zaman biterim ben tek istediğim bebeğimle ondan uzaklarda yaşamak

canim bende anlasmali bosanacam .cocuk bende kalacak ins.babasi da yirt disinda calisiyor.o ne zamn gelirse o zamn gorecek.daha bosanmadik ama avukattan duyduklarim bunlar.hakim senelik izin bayramda ozel gunlerde izin veriyor babaya .ben ve esim olack adam gorus gunlwrini hakime biraktik.
bu benim isime daha iyi geldi .hakim neneye dedeye gorus gunu vermiuormus.ben onlarin zaten gormek istemiyorum.ben izin verirsem nene dedyle gorussek.
bende nefret ediyom onlardan.
babasina sozum yok izne gelir gorusur.ama nene dede bilmiyorum belki gorurler ama.koylerine gorturmelerini istemiyorum.bi atalataydim su bosanma isini cuma gunu durusma var.
Bende asla vermem diyorum nene ye dede ye çünki bakacak insan değilker ki olsalar bile vermem kendileri siyasi olaylarla çok içli dışlılar çocuğumuda bu tür şeylere bulaştırmalarını istemiyorum

bebegını asla senden alamazlar bosuna senı korkutmasına ızın verme....hem esın askerı personelmış nıye nafaka talep etmıyorsun???? bebegı tek basına yapmadın herhalde...bence davayı sen ac nafaka talep et mutlka
genelde yurt dısı yasyanlarda 1 ay görme hakkı verılır ama senın bbegın çok kuçuk oldugunda ayrılamaz henuz annesınden hakıme bunu belırtmen gerekır ona göre bır kaar verılır
Aslında nafaka talep etmem gerekiyor ama artık o kadar soğumuşumki ondan gelen hiç birşeyi istemiyorum belli bir zaman sonra kurtulayım yeter diyor insan

yüz kızartıcı bir suç işleyip kayıtlara geçmediği ve sen kendin istemiyorum demediğin takdirde bu mümkün değil
Yok hiç sabıkam filan yok benim kendi halinde bir insanın eşim olacak kişinin bana iftira atmasından korkuyorum yalancı şahit filan ayarlar yapar belki o zaman ne yapacağım bilmiyorum offfff

davayı senin ya da eşinin açması bir şeyi değiştirmez..elinde geçimsizliğe dair sağlam kanıtlar ve şahitler var mı?
iki yalancı şahitle gelir istediğin gibi sonuçlanmaz hiçibir şey..
hani davanıda açma bas git desem bu sefer aleyhinde olur her şey..bu sebeple git avukata danış..hatta ailenin imkanı varsa normal ücretinin iki katını teklif et tk şartının çocuğunla ülkene dönmek olduğunu bunu başarırsa ikinizinde memnun kalacağını dile getir..getir ki avukattan yana kazık yeme..
Şahidim yok ama bebeğimi alıp yepyeni mutlu bir hayat sürebilmek için ne kadar param varsa veririm eğer öyle oluyorsa sizin dediğiniz gibi.

Şahidim yok ama bebeğimi alıp yepyeni mutlu bir hayat sürebilmek için ne kadar param varsa veririm eğer öyle oluyorsa sizin dediğiniz gibi.
avukatın sizi canla başla savunması için bu söylediğim ama şahit yoksa nasıl şiddetli geçimsizliği beyan edeceksiniz..bu durumda eşinizin eli sağlam oluyor ..o yüzden önce bir avukata gidip danışın yetmesin ikinciye de gidin ..ona göre adımınızı atın.

Yok hiç sabıkam filan yok benim kendi halinde bir insanın eşim olacak kişinin bana iftira atmasından korkuyorum yalancı şahit filan ayarlar yapar belki o zaman ne yapacağım bilmiyorum offfff

ne iftirası atacak nasıl kanıtlıcak mahkemede hersey kanıt demek

İçiniz rahat olsun mahkeme çocuğunuzu size verir..ve başka şehir ya da yurt dışında yaşayacaksanız da yaz döneminde 1 ay babanın çocuğu alma hakkı vardır..kanunlar anneden yana..aynı olayı yakın çevremde yaşadım oradan biliyorum üzmeyin boşuna kendinizi..

Bende asla vermem diyorum nene ye dede ye çünki bakacak insan değilker ki olsalar bile vermem kendileri siyasi olaylarla çok içli dışlılar çocuğumuda bu tür şeylere bulaştırmalarını istemiyorum
aileme kalsa ver gitsin diyor.bem cahil insanlik bilmeyen kisilere yavrumu veremem nasil dayanirim..

İçiniz rahat olsun mahkeme çocuğunuzu size verir..ve başka şehir ya da yurt dışında yaşayacaksanız da yaz döneminde 1 ay babanın çocuğu alma hakkı vardır..kanunlar anneden yana..aynı olayı yakın çevremde yaşadım oradan biliyorum üzmeyin boşuna kendinizi..
Şöyle yorumları okuyunca gerçekten çok rahatlıyorum Allah sizden razı olsun.

Senin ailenmi diyor canım?
evet canim ailem diyor.bende sundan korkuyorum cocugum simdi bana verielecek ama esim ilerde onu alacam diyor.boyle bisey yapabilir mi? bi iki sene sonra mesela bundan korkuyorum bende.bide soyle durum varmis.. cocuk 12 yasina gelince hakim cocuga soruyormus anne yi mi istiyorsun babayi mi diye.bunu da dusundukce icim aciyor.kizimin gozunu maddiyala boyayip kandirisa ...ins oyle birsey olmaz..

bebeğiniz bu kadar minikken mahkeme olağandışı bir durum olmadıkça babaya vermez.
içiniz rahat olsun. Bu arada davada da Allah yardımcınız olsun

sebep gecimsizlikse elbette size verirler ama baba onayi olmadan yurt disina goturebilirmisinizi onu bilemiyorum

Back
X