• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin uyku sorunu

Cnnhkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
63
6
86
31
Merhaba 2 aylık bebegim var
Son 1 haftadır gece gündüz farketmez 1 saat uyuyor.
Beslenme olarak meme ve mama gidiyor
Mamasını 90 cc yapıyorum.
Eskiden 3 saat tok tutardı bu miktar
Şimdi 1 saat bile tok tutmuyor ki 90 cc bile zor bitittiriyorum ağzına ite ite uyanmasın diye
Mama miktari az desem onu zor iciyo zaten 120 nasıl bitirecek
Yardımcı olur musunuz bana ya çok yorulfumbi fikir verin

anlamadim bütün gece sadece 1 saat mi uyuyor? 1 saat sonra uyaninca ne yapiyorsunuz? Ve nasil uyutuyorsunuz bu önemli

Şimdi 1 saat bile tok tutmuyor ki 90 cc bile zor bitittiriyorum ağzına ite ite uyanmasın diye
Gaz problemi olabilir. Ayrıca mamayı içmek istemiyorsa zorla tıkmayın belki de sütünüz yetiyordur.

anlamadim bütün gece sadece 1 saat mi uyuyor? 1 saat sonra uyaninca ne yapiyorsunuz? Ve nasil uyutuyorsunuz bu öneml

anlamadim bütün gece sadece 1 saat mi uyuyor? 1 saat sonra uyaninca ne yapiyorsunuz? Ve nasil uyutuyorsunuz bu önemli
Mama yiyor uyuyor 1 saat sonra tekrar uyaniyo acıktım diye. Sabaha kadar bu şekilde devam ediyor ve 90 verdiğimde zar zor bitiriyor doymuyor desem o da değil anlamadim

Atak haftaları olabilir biraz sıkın dişinizi
Dönem dönem farklı huyları olacak🥰 hepsi geçici
Ama gaz olayını da atlamayın

Nasıl cözücem bu durumu peki
Emzirdikten ya da mama verdikten sonra omzunuza alıp pat pat yapacaksınız sırtına elinizi dua pozisyonuna alıp. gazı tamamen çıkmadan yatırmayacaksınız internetten gaz masajlarına bakın gaz masajı yapabilirsiniz çocuk her arandığında Sürekli Sürekli mama vermeyin

Mama yiyor uyuyor 1 saat sonra tekrar uyaniyo acıktım diye. Sabaha kadar bu şekilde devam ediyor ve 90 verdiğimde zar zor bitiriyor doymuyor desem o da değil anlamadim
Acıktım diye uyanmıyor olabilir:)) siz yanlış anlamış olabilirsiniz yani...
Mamayı az içiyorsa ve parça parça içiyorsa mide de gaz oluşuyordur devam edemiyordur içmeye.Mamanın yarısına geldiğinizde gazını çıkartıp sonra tekrar devam edin içirmeye.Açlıktan uyanıyor olabilir.

• Beğen
Reactions: Gao
Midesi gaz dolu olduğundan ememiyor, mamayı içemiyor, sindirince biraz yeniden istiyor. Gaz sancısı işareti vermiyor mu? Bacakları karnına çekme, huysuzluk?

Midesi gaz dolu olduğundan ememiyor, mamayı içemiyor, sindirince biraz yeniden istiyor. Gaz sancısı işareti vermiyor mu? Bacakları karnına çekme, huysuzluk?
Çıkartıyorum gazini zaten. Ama mamayi bitirdiğinde uykum geldi beni uyut diye ağlıyor

Back