Bebeğimin uyku sorunu var ne yapmalıyım?

pinkangell

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
263
0
46
Diğer
merhaba arkadaşlar benim 8 aylık bir bebeğim var.salladığımda uyumuyor ağlamaya başlıyor.göğsüme alınca anında uyuyor.yatağına koyduğumda uyanıp ağlamaya başlıyor.hep göğsümde durmak istiyor.geceleri uyusun diye arabayla dışarı çıkıyoruz arabada tam dalıo eve geliyoruz.gece 1 de 2 de dışarı çıkıyoruz.benim gibi sorun yaşayan varmı.kendi başına nasıl uykuya alıştırırım.sizinde tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaslar bi fikir verirseniz çok sevinirim.

mrb canım internetten araştır derim çok yardımcı yöntemler var burda da birkaç topikte arkadaşlar bahsetmişler yöntemlerden zor ama geç kalmış sayılmazsın.kolay gelsin bebişini sağlıcakla büyütt..........

7 aylık bebeğim geceleri uyumuyor 1 saat uyuyor uyanıyor 1 saat yine uyutmaya calısıyorum ama tavsan uykusu uyuyor herseyi denedim gec yatırdım olmadı gündüz uyutmadım olmadı. uyku cayı verdim bay bay denedim,olmadı olmdı olmadı geceler kabusumuz ne yapacam bilmiyom ama uykusuzluktan ölecem bi çaresi olan allah rızası için yhardım etsin 5:

yanıtını aslında sen yazmışsın... senin koynunda uyuması demek; senin kokunu istiyor demek.... yani annesi beraber uyumalısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…