Çocuk Hastalıkları Bebeğimin tuvaletinde peynirimsi şeyler var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gamzecagatay1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
14
2
1
28
Bebeğimin iki bezinde de bu tür şeyler olmaya başladı 38 günlüğüz yaşayan varmı sebebini bilen

Kaka mukuslu. Bebeğiniz şu an hasta değilse kakası alerjik bebek kakası. Emziriyorsaniz süt ve süt ürünleri diyeti yapmalısınız. Sadece mama aliyorsa alerji maması için doktor tavsiyesi alın.

Genelde hep anne sütü doymak bilmiyor gibi içmeye çalışıyor mama deniyorum bı öğün önerdi doktor onu tam bitirmiyor sma kullanıyorum kilo alımı iyi ama ağzında salya ve köpükler başladı hickirirken sütler ağzından geri geliyor mamayı bı yerden sonra çıkarıyor bir kısmını

Alerjik bebekler genelde çok emer çünkü sancı stresinden emerek kurtulmak isterler. Fakat bu bir kısır döngüye sebep olur. Daha çok emdikçe sindirim sistemi daha çok alerjene maruz kalır ve sancısı artar. Kilosu iyiyse aç oldugundan degil stresinden emiyordur, mama vermeyin. Bu ayda emzirme sıklığı ne öneriyor doktorlar ona bakın ve daha sık emzirmemeye çalışın, kucakta, okşayarak sakinlestirmeyi deneyin.

Teşekkür ederim gevramel yarın doktora gideceğim alerjik olup olmadığı kesinlessin ona göre bir tedavi yada diyet uygular sanırım

Teşekkür ederim gevramel yarın doktora gideceğim alerjik olup olmadığı kesinlessin ona göre bir tedavi yada diyet uygular sanırım
bencede doktora git alerjik olabilir yada cok fazla beslendiği için hazmetmiyor olabilir bir sürü sebebi var ama normal gelmedi bana kakasi mamasida ağır geliyo gaz yapiyo olabilir.

Mamayı bazen hiç vermiyorum yada sadece bir öğün emzirme öncesi yada sonrası veriyorum doymuyor gibi düşününce 60 CC içiyor birakiyor

Mamayı bazen hiç vermiyorum yada sadece bir öğün emzirme öncesi yada sonrası veriyorum doymuyor gibi düşününce 60 CC içiyor birakiyor
doymuyorda olabilir tabi benim bebegimin süt alerjisi vardi kakasinda kan oluyor mutlaka testlerde zaten çıkar vücudunda kizariklik filan varmı

Kaka mukuslu annesi...
Kızımda boyledi süt alerjisi dedi dr diyet yaptım emzirdim
10 aylıktı geçti
Keyfi nasıl çok ağlıyor mu

Çok ağlıyor çok ilkten 5.hafta atagidir geçer dedim sabrettim ama hem uyuyamıyor hem ağlıyor artık ayakta dolandırmakta memnun etmiyor sürekli meme arıyor içiyor ama boğulur gibi oluyor memeyle kavga ediyor cekistiriyor

Çok ağlıyor çok ilkten 5.hafta atagidir geçer dedim sabrettim ama hem uyuyamıyor hem ağlıyor artık ayakta dolandırmakta memnun etmiyor sürekli meme arıyor içiyor ama boğulur gibi oluyor memeyle kavga ediyor
doymuyorda olabilir tabi benim bebegimin süt alerjisi vardi kakasinda kan oluyor mutlaka testlerde zaten çıkar vücudunda kizariklik filan varmı
Vücudunda yok ama yüzünde isilik gibi arada küçük kırmızıliklar belirip kayboluyor birde geçen sadece göğüs uçlarının etrafında 4 5 tane vardı küçük kırmızılardan

kolik bebeklerde böyle kızım kolikti sürekli besleniyordu kusuyordu ve ağlıyordu

o sekilde olmuyor canım çok oluyor ve geçmiyor

Kızımda öyleydi o yüzden sordum alerji gibi belirtileriniz inşallah değildir zor bir süreç özellikle ek gıdaya gecince

Dr götürün tahlil yapacaklardir
Alerjiyi normal devlet yada özel hastaneler anlamıyor

Universite hastanesinden çocuk gastroentoloji randevu alın gerekirse çocuk alerjiye de yonlendiriyorlar

Alerji kimi bebegin teninde isilik gibi kiminde de kakada yada sindiriminde belirti veriyor

Bizde isilik yoktu mesela kakasi hep mukusluydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…