- 1 Kasım 2020
- 14
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi gamzecagatay1
Bebeğimin iki bezinde de bu tür şeyler olmaya başladı 38 günlüğüz yaşayan varmı sebebini bilen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim gevramel yarın doktora gideceğim alerjik olup olmadığı kesinlessin ona göre bir tedavi yada diyet uygular sanırımAlerjik bebekler genelde çok emer çünkü sancı stresinden emerek kurtulmak isterler. Fakat bu bir kısır döngüye sebep olur. Daha çok emdikçe sindirim sistemi daha çok alerjene maruz kalır ve sancısı artar. Kilosu iyiyse aç oldugundan degil stresinden emiyordur, mama vermeyin. Bu ayda emzirme sıklığı ne öneriyor doktorlar ona bakın ve daha sık emzirmemeye çalışın, kucakta, okşayarak sakinlestirmeyi deneyin.
bencede doktora git alerjik olabilir yada cok fazla beslendiği için hazmetmiyor olabilir bir sürü sebebi var ama normal gelmedi bana kakasi mamasida ağır geliyo gaz yapiyo olabilir.Teşekkür ederim gevramel yarın doktora gideceğim alerjik olup olmadığı kesinlessin ona göre bir tedavi yada diyet uygular sanırım
doymuyorda olabilir tabi benim bebegimin süt alerjisi vardi kakasinda kan oluyor mutlaka testlerde zaten çıkar vücudunda kizariklik filan varmıMamayı bazen hiç vermiyorum yada sadece bir öğün emzirme öncesi yada sonrası veriyorum doymuyor gibi düşününce 60 CC içiyor birakiyor
Vücudunda yok ama yüzünde isilik gibi arada küçük kırmızıliklar belirip kayboluyor birde geçen sadece göğüs uçlarının etrafında 4 5 tane vardı küçük kırmızılardandoymuyorda olabilir tabi benim bebegimin süt alerjisi vardi kakasinda kan oluyor mutlaka testlerde zaten çıkar vücudunda kizariklik filan varmı
kolik bebeklerde böyle kızım kolikti sürekli besleniyordu kusuyordu ve ağlıyorduÇok ağlıyor çok ilkten 5.hafta atagidir geçer dedim sabrettim ama hem uyuyamıyor hem ağlıyor artık ayakta dolandırmakta memnun etmiyor sürekli meme arıyor içiyor ama boğulur gibi oluyor memeyle kavga ediyor cekistiriyor
o sekilde olmuyor canım çok oluyor ve geçmiyorÇok ağlıyor çok ilkten 5.hafta atagidir geçer dedim sabrettim ama hem uyuyamıyor hem ağlıyor artık ayakta dolandırmakta memnun etmiyor sürekli meme arıyor içiyor ama boğulur gibi oluyor memeyle kavga ediyor
Vücudunda yok ama yüzünde isilik gibi arada küçük kırmızıliklar belirip kayboluyor birde geçen sadece göğüs uçlarının etrafında 4 5 tane vardı küçük kırmızılardan
İnternette her bebekte tüm semptomlar görülmeyebilir diyor ama bilemiyorum bakalım yarın artık duruma göre anlayacağız inşallah çözülür çocuk helak oluyor aglamaktano sekilde olmuyor canım çok oluyor ve geçmiyor
Kızımda öyleydi o yüzden sordum alerji gibi belirtileriniz inşallah değildir zor bir süreç özellikle ek gıdaya gecinceÇok ağlıyor çok ilkten 5.hafta atagidir geçer dedim sabrettim ama hem uyuyamıyor hem ağlıyor artık ayakta dolandırmakta memnun etmiyor sürekli meme arıyor içiyor ama boğulur gibi oluyor memeyle kavga ediyor cekistiriyor
Benimki çok kusmuyor ama hickiriktwn sonra ve yerken geri geliyor hapsirsa bile yemekler geri geliyorkolik bebeklerde böyle kızım kolikti sürekli besleniyordu kusuyordu ve ağlıyordu
anladım geçmiş olsun umarim kötü birşey yoktur.Benimki çok kusmuyor ama hickiriktwn sonra ve yerken geri geliyor hapsirsa bile yemekler geri geliyor