Bebeğimin Süt Alerjisi Yolculuğu !!!

Süt Alerjisi olan Bebeğinizde Hangi Belirtiler Var?

• Ankete Katılan
    3
  • This poll will close: .

Sadece Anne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
5
0
1
39
Herkese merhaba,
Önce teşekkür ile başlamak isterim. Çünkü bebegimin süt alerjisi olduğunu burdaki tecrübeli annelerin yorumları ile öğrendim. Ve ben de bu konuda yaşadıklarımı başka annelere yol göstersin diye paylaşmak istedim. Ayrıca bunu sadece ben yaşamıyorum başka annelerin de yasadigi şeyler varmış diye moral olsun birlikte paylaşalım istiyorum.
Var mısınız değerli anneler,

Galiba benim bebeğimde süt alerjisi dün kanlı mukuslu kaka ile acilde aldım soluğu gaita testi yapıldı temiz çıktı ancak bebeğimde hırıltılı solunum memeyi emerken zorlanma tıkanma gaz sancısı kusma huzursuzluk uykuya dalamama cilt döküntüsü gibi tüm semptomlar var ne yapacağım hiç bilmiyorum henüz çok küçük 23 günlük

Arkadaşımın yeğeninde varmış, emerken alttan su gibi yaparmış her seferinde. Uykuya dalamama süt alerjisi sebepli olduğunu bilmiyordum. Ben de 20 gündür bu sorunu yaşıyorum. Hırıltılı solunum burnunun dolması sebepli olabilir ufacık bir sümük hemen tıkıyor ufacık burunlarını. Tıkanma sütünüz hızlı geliyor ise ondan olur, benim bir memem öyle. Cilt döküntüsü yüzde sivilcelenme ise geçici ya da deterjan gibi bişeye alerjik sebepli olabilir, gaz sancısı 2.5 aylık şu an bebeğim hala var maalesef ben de onu çözmeye çalışıyorum . Kanlı kaka için 1 kere yaşadım doktorum çikolata,kakao,kabuklu yemişlerden olur demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…