Bebeğimin sarılığı yine yüksek cikdi 😔

Bebeğinin kanı ile senin kanın arasında uyuşmazlık varmı bu şekildede geç iyileşir sarılık. Haricinde bol bol emzir 45 dakikada bir emsin korkma gün geçtikçe azalır daha çok yeni ben iki bebeğimde de bu şekilde sık emzirerek geçirdim. Kan uyusmazligimiz vardı buyuzden geç iyileşti ama geçti. Mama takviyesi yapın diyor bazı doktorlar ama günlük kilo artışı normal ise mama vermeyede gerek kalmıyor sarılığın bazen acliklada alakası olmayabilir kan uyuşmazlığı gibi mesela

Kan uyuşmazlığı neki qrup olarak mı babasininda benimde kan qurupumuz aynı. Öyle olunca da uyuşmazlık olurmu? Kilo artışı iyi bir haftaya 600 almış bebeğim. Bugün girdim sarılığı 15.5 12.8 düşmüş dört gün içinde. Mama falan vermiyorum sütüm çok mama hem yerse memeyi istemez bazı bebekler öyle oluyo ama.doktorda mama ver demedi sadece anne sütü dedi. Kaç güne gecerci sarılık bebeğim şimdi 12 günlük

Bebekle senin kan gurubun aynı ise hiç korkma fazla fazla bile almış kiloyu zaten. Değerinde düşmeye baslamis sıfırlanır endişe etmeyin Bebek büyüdükçe zaten sarılık tehlikeside azalır sizinkide düşüşe geçmiş zaten

25 hunlukmoldu bebeğim gözündeki sarı gitmiş kilo aliyo her şeyi iyi ama.sarisi hala sinesinde sırtında var ne zamana giderki. Bide bebeğimin yüzüne sırtına falan kızarıklık cikiyo sonra sarı oluyo siliyorum sarı cikiyo odami sarilikdan

Kızarıklık sıcaktan olabilir diye düşünüyorum. Sarılık benim bebeğimde de uzun sürdü kilo aldığı halde çabuk düşmedi canm hatta doktor bile kilosu çok güzel ama vücudu sapsarı deyip kanda bakmıştı ve bir haftada sadece bir rakam geriledi öyle diyim sana yani. Ama bir kere düşüşe geçti ise doktorlar korkacak bişey yok diye tekrar bakmıyorlar değerine. Dizinde düşüşe geçmiş zaten. Buyuzden bı 20 güne bişey kalmaz diye düşünüyorum bizimde 40gunu geçti vücut rengi normale dönmesi cunku

Kan uyuşmazlığı yok aslında korkmuyorum ama.niye bebeğin rengi cikiyo sarılık bebeklerde kızarıklık dan sarı rengmi cikiyo ben hiç duymadım kilo alımı falan çok iyi sarisida sadece sinesinde yüzünde sırtında var ama sarılık kalan yerleri hep kızarık döküntü oluyo bide rengi cikiyo siliyorum sarı boya gibi ondan korkuyorum

Benim oğlumda 50 günden fazla sürdü sarılığı 1 aylik olana kadar emzirmeden önce 30 cc mama veriyordum sonra 2 saatte bir gece de dahil hep emziriyordum ..sünnet olsun dedi doktor iyilesır dedi hemen sünnet de ettirdik
Gecer allahin izniyle idrar enfeksiyonu yoksa kaninda başka bi sorun yoksa korkma sürekli emzirmekten başka karninin doyduguna emin olmak sartiyla devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…