Bebek Beslenmesi bebeğimin saçları değişir mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emotion_emotion

_Herşeyimm Eylül'ümm_
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
178
9
68
Zonguldak
mrb,bebeğim onbir aylık ve saçları dümdüz..benim saçlarım ve ailemdekilerin hepsinin kıvırcığa yakın,eşimin ve ailesinin de öyle dalgalı..kızımın saçları ilerde değişir mi yoksa hep düz saçlı mı olacak,bilgisi olan paylaşırsa sevnirim şimdiden teşekkürler..

değişedebilir. . Mesela benim cocugumunda saci kivircikti.. ama büyüyünce dümdüz oldu:34:(benimde öyle)
Ama genetik faktörler var, sizden cok farkli olmayacaktır

Son düzenleme:
benım saclarım kucukken duzdu 5 yasında fılanken fotograflarım var.sonra ılk okul 4. sınıftayken uc kısmıları hafıf dalgalı olmustu ama ben o dönemler her gece uyumadan allahım saclarım kıvırcık olsun duzelmesın nolur dıye her gece dua edıyodum.kıvırcık saclara cok özenıyodum.sonra orta bıre basladım saclarımı bırgun hadı kestıreyım dedım annemle gıttık kestırdık duz bı saca göre model eve gelırken yolda saclarım bı tuhaf oldu.eve geldım yıkadım kuruttum sok bı sekılde bırden kıvırcık oldu aynaya baktıgımda ınanamadım.bır dahada o gun bugun hıc duzelmedı duam gercek olmustu.o zamanlar bonus bonus gezdım ama uzadıkca helede suan allahıma sukurler olsun tam ıstedıgım gibi.insallah hep böyle kalırlar :)

benım saclarım kucukken duzdu 5 yasında fılanken fotograflarım var.sonra ılk okul 4. sınıftayken uc kısmıları hafıf dalgalı olmustu ama ben o dönemler her gece uyumadan allahım saclarım kıvırcık olsun duzelmesın nolur dıye her gece dua edıyodum.kıvırcık saclara cok özenıyodum.sonra orta bıre basladım saclarımı bırgun hadı kestıreyım dedım annemle gıttık kestırdık duz bı saca göre model eve gelırken yolda saclarım bı tuhaf oldu.eve geldım yıkadım kuruttum sok bı sekılde bırden kıvırcık oldu aynaya baktıgımda ınanamadım.bır dahada o gun bugun hıc duzelmedı duam gercek olmustu.o zamanlar bonus bonus gezdım ama uzadıkca helede suan allahıma sukurler olsun tam ıstedıgım gibi.insallah hep böyle kalırlar :)

benim kızımın saçları değişmez umarımm,böyle çook şeker :) ..

Merabaa:)
Benim saçlarımda doğduğumda kıvır kıvırdı.Sonradan düz oldu.Şu an dümdüüz.
Yani anlıycağınız bu işler birazda şans işi gibi

Back