Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 aylık olmak üzere bebeğimBebisin kaç aylik, anliyorsa acıyor falan diye anlatıp anında kesebilirsin, biraz huysuzlanir dikkatini dağıtırsin meyveyle, yemekle, sevdiği şeylerle, iki güne unutur gider
İlaç çok uzun süreli mi olacakİlaca başlamam gerek ve aciliyeti var , bebeğimi sütten en hızlı sağlıklı travma oluşturmucak şekilde nasıl kesebilirim fikri olan var mı ?
Antidepresanİlaç çok uzun süreli mi olacak
En hızlısı nasıl olur bilmiyorum ama biraz sancılı olacak. Ben de ameliyat süreci geçirmiştim ve biberona alışmak zorunda kalmıştı. Bir iki gün ağlama krizleri oldu ama çaresizce alıştı bebeğim.Antidepresan
Devam sütü mü kullandın keçi sütü vs mi ? Biberon hiç istemiyor alıştırmak istiyorum psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var moralim çok bozukEn hızlısı nasıl olur bilmiyorum ama biraz sancılı olacak. Ben de ameliyat süreci geçirmiştim ve biberona alışmak zorunda kalmıştı. Bir iki gün ağlama krizleri oldu ama çaresizce alıştı bebeğim.
Normal devam sütü ya mama vermiştik. Bebeğin ne kadarlık bu arada ?Devam sütü mü kullandın keçi sütü vs mi ? Biberon hiç istemiyor alıştırmak istiyorum psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var moralim çok bozuk
9 aya yaklaştı ama biberon istemiyorNormal devam sütü ya mama vermiştik. Bebeğin ne kadarlık bu arada ?
Özel olmazsa sormak istiyorum. Çok mu kötü durumdasın. Bebeğin için biraz daha sabredecek durumun yok mu ya da antidepresan dışında başka bir çözüm yolu9 aya yaklaştı ama biberon istemiyor
Terapi alıyorum yorucu geçiyor sık sık derealizasyon yaşıyorum herşey hayali gibi geliyor içime korku giriyor kendime gelemiyorum , duygusal olarak hassasım modum gün içinde sık değişiyor diplere düşebiliyorum bekledim bekledim ama artık istemiyorum bu kaygıları bu hisleri . Psikoloğum 1-2 aya daha hafifleyeceğini söylüyor ama ben sürekli bunları yaşamaktan artık gına geldiÖzel olmazsa sormak istiyorum. Çok mu kötü durumdasın. Bebeğin için biraz daha sabredecek durumun yok mu ya da antidepresan dışında başka bir çözüm yolu
Çok minikmiş
Anladım.. Allah yardımcın olsun inşaAllahTerapi alıyorum yorucu geçiyor sık sık derealizasyon yaşıyorum herşey hayali gibi geliyor içime korku giriyor kendime gelemiyorum , duygusal olarak hassasım modum gün içinde sık değişiyor diplere düşebiliyorum bekledim bekledim ama artık istemiyorum bu kaygıları bu hisleri . Psikoloğum 1-2 aya daha hafifleyeceğini söylüyor ama ben sürekli bunları yaşamaktan artık gına geldi
İnşallah teşekkür ederimAnladım.. Allah yardımcın olsun inşaAllah