• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi sütten en hızlı ve sağlıklı nasıl kesebilirim ?

deva-12

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
355
53
13
İlaca başlamam gerek ve aciliyeti var , bebeğimi sütten en hızlı sağlıklı travma oluşturmucak şekilde nasıl kesebilirim fikri olan var mı ?

Bebisin kaç aylik, anliyorsa acıyor falan diye anlatıp anında kesebilirsin, biraz huysuzlanir dikkatini dağıtırsin meyveyle, yemekle, sevdiği şeylerle, iki güne unutur gider

Önce gündüzü kes kademeli şekilde. Azalta azalta. Hem daha yakana yapişmiyordur meme diye. İstediğinde başka şeylere oyala. Bende hamilelikten 12 aylikken kestim.

En hızlısı nasıl olur bilmiyorum ama biraz sancılı olacak. Ben de ameliyat süreci geçirmiştim ve biberona alışmak zorunda kalmıştı. Bir iki gün ağlama krizleri oldu ama çaresizce alıştı bebeğim.

En hızlısı nasıl olur bilmiyorum ama biraz sancılı olacak. Ben de ameliyat süreci geçirmiştim ve biberona alışmak zorunda kalmıştı. Bir iki gün ağlama krizleri oldu ama çaresizce alıştı bebeğim.
Devam sütü mü kullandın keçi sütü vs mi ? Biberon hiç istemiyor alıştırmak istiyorum psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var moralim çok bozuk

Devam sütü mü kullandın keçi sütü vs mi ? Biberon hiç istemiyor alıştırmak istiyorum psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var moralim çok bozuk
Normal devam sütü ya mama vermiştik. Bebeğin ne kadarlık bu arada ?

9 aya yaklaştı ama biberon istemiyor
Özel olmazsa sormak istiyorum. Çok mu kötü durumdasın. Bebeğin için biraz daha sabredecek durumun yok mu ya da antidepresan dışında başka bir çözüm yolu
Çok minikmiş

Özel olmazsa sormak istiyorum. Çok mu kötü durumdasın. Bebeğin için biraz daha sabredecek durumun yok mu ya da antidepresan dışında başka bir çözüm yolu
Çok minikmiş
Terapi alıyorum yorucu geçiyor sık sık derealizasyon yaşıyorum herşey hayali gibi geliyor içime korku giriyor kendime gelemiyorum , duygusal olarak hassasım modum gün içinde sık değişiyor diplere düşebiliyorum bekledim bekledim ama artık istemiyorum bu kaygıları bu hisleri . Psikoloğum 1-2 aya daha hafifleyeceğini söylüyor ama ben sürekli bunları yaşamaktan artık gına geldi

Terapi alıyorum yorucu geçiyor sık sık derealizasyon yaşıyorum herşey hayali gibi geliyor içime korku giriyor kendime gelemiyorum , duygusal olarak hassasım modum gün içinde sık değişiyor diplere düşebiliyorum bekledim bekledim ama artık istemiyorum bu kaygıları bu hisleri . Psikoloğum 1-2 aya daha hafifleyeceğini söylüyor ama ben sürekli bunları yaşamaktan artık gına geldi
Anladım.. Allah yardımcın olsun inşaAllah

Bebeğinize normal akışlı bir biberonla mama verin. Herhangi bir hayvansal süt verilmiyor o dönemde bebeğe. Normal mama alacaksınız onu vereceksiniz. Doktorunuz sütü kes ilaç kullanacaksın dediyse yapacak bir şey yok. Gündüz mama ile geçireceksiniz geceyi de kademeli bırakırsınız sanırım bebek boşluğa düşmesin diye

Back
X