Bebek Beslenmesi bebegimin saci ne kadar sürede uzar, hala erkege benziyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hausfrau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
1.395
8
0
Diğer
kizim bu hafta sonu 5 ayini bitiriyor
6. aya gececegiz
hala erkek gibi
ne kadar pembe giydirsemde olmuyor sanki
bu saclarin uzamasi ne kadar sürer daha
tam kiz bebege benzemesi icin?
sacma gelebilir ama cok merak ediyoyrum gercekten

benim oğlum kel doğdu 8 ay 4 günlük hala kel :))))))) bizim böle bir sıkıntımız yok gerçi erkek oldugu için ama bende cok merak ediyoruum hatta viitaminsizlikten mi uzamadı acaba falanda düşündüm demekki bebeklerin sacları hızlı uzamıyormus :))

yok ben aslinda normal standardi merak ettim
yani kiz bebeklerin saclari ne zaman gercek kiz bebek görünümü alir?
yazarken banada sacma geldi ama demek istedigim anlasildi umarim :)

Benim kelim 5.5 aylık oldu hala kel :) Ben de kel doğmuşum 6.5 aylık fotoğraflarıma bakıyorum hala yokmuş saçlarım. Ne zaman çıktı bilmiyorum ama çok da önemli değil hep kel kalmayacaklar ya nasılsa uzar

yok ben aslinda normal standardi merak ettim
yani kiz bebeklerin saclari ne zaman gercek kiz bebek görünümü alir?
yazarken banada sacma geldi ama demek istedigim anlasildi umarim :)

normal standardı yoktur herhalde çünkü her bebek farklı. Bazıları upuzun saçlarla doğarken bazıları kel olabiliyor. Dediğim gibi 6.5 aylık fotolarımda ben hala kelmişim ne zaman çıktı bilmiyorum ama 1-1.5 yaş fotolarımda lüle lüle saçlarım var.

benim kizimda 5 ayi bitiyor pazar günü..bu dert degil tabi ama bu saclar ne zaman cikacak cok merak ediyorum..esimde sürekli söylüyor..hala erkege benziyor diye alsinda beni o böyle meraklandirdi telaslandirdi ))
tabi uzayacaklar ama ne zaman
Allaha sükür sagligimiz yerinde bir seyimiz yok sükür
biraz sabirsizim heralde
ilk cocugum
heyecanimda var
misler gibi bakiyorum her anne gibi bende :)
kelim benim :)
hala dogdugundaki saclarida var yeni cikanlarda
bazilari uzun bazilari kisa
:)

her bebek farklı canım,genetikte olabilir..
oğlum saçlı doğdu..gittikçe uzadı..5 ay olunca uyumaya çalışırken çekip koparıyodu zaten dökülüyodu kısa kestik evde biz :)
tekrar uzadı geçen ayda kazıdık evde sıcak bizim baya..bizimkide kız gibi uzuyo yani:)

canım saçın uzaması bebekten bebeğe farkediyor... ben de halen aynı dertten muzdaribim :) doğduğunda simsiyah saçlı olarak doğmuştu ama kırkı çıkınca hepsi döküldü yerine uzuuuuun bir süre sonra kahverengi hatta yazın fındık kabuğuna yakın bir renkte incecik telli saçlar çıktı.2 yaşında bile saçları çok azdı üzerinde elbise olduğu halde erkek mi diye soranlar vardı. sırf bu yüzden 26. ayında küpe taktırdım :)
gelelim kızımdan 15 gün küçük yeğenimin kafası ise maşaallah bonus kaçıncıya kestiriyorlar
önceleri çok üzülüyordum bu nasıl kız çocuğu diye ama şimdi biraz daha uzadı en azından iki kuyruk yapabiliyoruz :))
bana çoook söylediler kafasını kazıtma konusunda kıyamamıştım ama şimdi düşünüyorum keşke çok küçükken yapsaymışım diyorum şimdi....
bebeğini de güle güle büyüt canım....

Benim yeğenim de 3 yaşında ama erkek gibi.Çocuktan çocuğa değişiyo.Annesi de taç falan takıyo kafaya kız olduğu belli olsun diye :))) Her şekilde sevimliler.

Benim yeğenim de 3 yaşında ama erkek gibi.Çocuktan çocuğa değişiyo.Annesi de taç falan takıyo kafaya kız olduğu belli olsun diye :))) Her şekilde sevimliler.

nasil yani
3 yasinda hala erkek gibimi saclari
3 yas cok büyük ama yaa(

nasil yani
3 yasinda hala erkek gibimi saclari
3 yas cok büyük ama yaa(

Erkek gibi biraz abartılı oldu tabi ama erkekten azıcık uzun diyim.Öyle toplanacak kadar falan değil.Valla bizim ailede de saçların maşallahı vardır hepimizin gürdür kime çekmiş anlamadık.
Kimisi kestirir gür çıksın diye hatta sıfıra vurdurur o güzelim ipek bebek saçları.Bilmiyorum gerçekten işe yarar mı.Ben olsam kıyamazdım.

6. aya gececegiz
hala erkek gibi

canim 13-14 aylikken kiza benzemye baslar fistigin..1,5 yasina dogruda tam yemelik olur annesi

6. aya gececegiz
hala erkek gibi
Merhaba bebeğinizin saçı uzadı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…