Bebeğimin saçı çıkmıyor

ay550

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
68
16
8
27
Merhaba bebeğim 8 aylık suan da ve 40 gunlukken jilete vurduk dogdugunda da saçı az ve cansız di ama kesincede canlanmadi ve çıkmadı duzgun sapsari az çıkmış durumda sun ama belli olmuyor kendide sarışın olduğu için ama acaba vitamin eksikliği mi sebep cansız olmasinda cikmamasinda bilgisi olan yazabilrmi napmam lazım biberiye suyu surup tariyorm olan saclarina belki ise yarar diye

Hiç bir şey sürme. Sıfıra vurmak bilinen aksine bir işe yaramaz . İrsidir saç. Saç kökleri diğer kıl kökleri gibi kalinlasip artmaz . Tek artısı bütün saçlar eşit olarak uzar. Benimde oğlumun saçlari 9 aya kadar yok gibiydi. İşin kötüsü kaslarida yoktu sapsarı tüyler. 1 yaş gibi çıkmaya başladı şuan iki yaşında iki kere önüne gelenleri ben kestim onun dışında arkası sarı lüle lüle ensesinde kesmeye kıyamıyorum.

Kızımın da oyle kaşları yok gibi sapsari cok az saclari var isikta parliyor ama yok gibi cansız benimde 1 yasina kadar uzananis az cikmis ama sari degilmis acaba vitamjn eksikliginden olurmu diye şüpheye düştüm

Beni kardeşim böyleydi 1 yaşında iki tel saç en küçük plastik tokayla bile toplayamamıştık hiç saçı yoktu. Şimdi 20 yaşında öyle gür saçları var kü maşallah beline geliyor saçları çıkar zamanla merak etmeyin dertte etmeyin

3 yaşa kadar saçım çıkmamış ve sapsarı bi bebekmişim düşünün kızımında aynı doktor kesinlikle genetik dedi. Ne yaparsanız yapın yani, vitamin eksikliği nedeniyle saç çıkmaması durumu çok bariz oluyor kaşektik kemikleri sayılan tüy gibi saçı olan bi görüntü oluyor. Yani epey uç bir görüntü bariz.
Er yada geç çıkıcak yani, küçükken defalarca kazıtmışlar saçımı bi işe yaramamış o yüzden kızıma yapmadım hiç.
Şuan saçlarım belimde gür ve sapsarı güneş gibi boyasız (28 yaş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…