Bebeğimin renkleri öğrenme süreci

21 aylık bebeğim sadece duvarlara tırmanıyor ve yerleri yalıyor bir de boş vakitlerinde telefon televizyon kovalıyor selam ben hiçbir işe yaramayan anne

Ay çok teşekkür ederim ne güzel dediniz. Gerçekten ne demeye çalışsa hemen anlayıp yapıyorum hiç fazlasını anlatmasına müsaade etmiyorum. Bu dediğinizi ıygulayacağım.

Evet doğru en çok renklerle oyunlar oynattım o da onu öğrendi ne yapsın maşallah diyeyim o ayda her şeyi konuşması çok güzel sağlıkla huzurla büyütün inşallah . Benim hatam yemek yemediği huysuzlandığı noktada nispeten daha az zararlı çizgi film izletiyorum nefes alamıyorum başka türlü

Çatal kaşık olayını çok iyi çözmüşsünüz ben kaşığı alıp kafasına bilerek sürdüğü için vermeye korkuyorum duşa girşnce çıkmak istemiyor her seferince ağlamak kıyamet savaş oluyor. Dediğiniz gibi ısrarla öğretmeye çalışmak yanlış . Ben de kendisi durduk yere topu gösterip maaamiii dediği için aha dedim renk öğrenmek istiyor. Tek tek öğrettim yoğunlaştık kısa sürede çözdü o da.

Gurur duymuş derken kıyasladığım çocuk benimkine göre çok daha sakin ve kendi yemeğini de yiyordu annesinin desteklemesiyle. Ben de bunu yapamadığım için özeleştiri de bulundum kendime. Her çocuk biriciktir masumdur

21 aylık bebeğim sadece duvarlara tırmanıyor ve yerleri yalıyor bir de boş vakitlerinde telefon televizyon kovalıyor selam ben hiçbir işe yaramayan anne
Aşk olsun anne eminim elinizden geleni yapıyorsunuzdur her çocuk farklı ve bunları benimki de yapıyor duvardan alçı söküp yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…