• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin poposunda çatlak varmış, kaka yapamıyor. Yardım edin lütfen, çaresizim :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dicanioss

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
8
1
6
Karaman
İki buçuk aylık bebeğimin üç hafta öncesine kadar gaz hariç hiçbir sorunu yoktu. Kakasını düzenli yapıyordu. Sonra birden kaka yapmamaya başladı. Ikınıp ıkınıp ağlıyordu. Doktora gittik. Poposunda çatlak varmış, süspansiyon verdi doktor. Bir de iki tane krem. (Madecassol ve anestol) Üç haftadır iyileşmedi. Hala kaka yapamıyor. Ikınıp ıkınıp ağlıyor çocuk. Bütün bir gün huzursuz. Adamakıllı uyuyamıyor bile. Yapabileceğim bir şey var mı? Yardım edin lütfen. Çatlaklarını nasıl iyileştirebilirim? Daha önce buradaki forumlarda yazılanları okudum. Hepsini yaptım; ama iyileşmedi. Çok çaresizim. Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba, aynı sorun bizde de var. Kızım 5 aylık. Uzun zamandır iyileşmedi. Siz çözüm bulabildiniz mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Evlatlarımızın sıkıntısı bizim dünyamızı başımıza yıkıyor resmen hele de bir şey yapamamak çok kötü. Eltimin kızı şuan 2.5 yaşında o da kakasını hiç yapamıyordu terliyordu çok fena çocuk ağlıyordu ama o kabızdı neler denedi eltim çare bulamadı duphalac diye bir şurup kullanmaya başladı onu düzenli kullanınca çocuk kakasını kolay yapmaya başladı. 1 yaşından sonra da düzene bindi zaten kendiliğinden. Umarım faydam dokunur. Allah yavrularınızın şifasını versin...

Back
X