çok mutlu oldum kakasını yaptığına
ama 2 - 3 qünde bir yapmaya başladı kakasını artık neden ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mutlu oldum kakasını yaptığına
büyüdüğü için olabilir.benim bebeğimde 2 aylıkken 2 -3 günde bir yapıyordu zamanla düzeldi.seninkide düzelir merak etme.Eğer kakasını yapmadığı zamanlarda kaka yapmak için ıkınıyorsa ve yapamayınca ağlıyorsa o zaman kork.Eğer böyle probleminiz yoksa endişelenmeyin
kendime inanamıyorum.Bir zamanlar kendi bebeğimi bile kucağına almaya korkan ben şimdi tecrübeli anne olmuşum başkalarına fikir vererek yardımcı oluyorum.Bu arada bir zamanlar dediğimde 3 ay 18 gün öncesi
Ağlayıp ıkınıyorsa kork diyen arkadaşlar bnm bebeğim gazını yaparken bile ağlıyo kaka yapamoyo zaten dr kendiliğinden geçer dedi çatlak varsa nasıl anlayabiliriz uykusundan hep gaz çıkarıp ağlayarak uyanıyo lütfen biri yardım etsin çıldırmak üzeriyim
bizde cok sıkıntı çektik. .ben sabun verdim defalarca herkes bana cok kızdı ama fitil erimeden ertesi gün çıkardı. .ama sabun verince anında yapardi..bende o kaka yaparken bez acik vaziyette ayaklarini karnina dogru itekleyerek yardim ederdim..cok uzun sürdü ama simdi sorun yok cok şükür. .alisir yapma dedi doktor ama mecbur yapayacaksin..cocuk ağlıyor. ..mama takviyesi yapiyorsan mama kaka duzenini degistiriyor..sadece anne sütü alan cocuklarda 10gune kadar normal demisti doktorumuz..geçmiş olsun