bebeğimin poposu pişik oldu :(

incielam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
101
1
46
İçel Mersin
kızlar sanırım kullandığım antibiyotiklerden kızımın poposu pişik oldu..hametan kullanıyordum doktorum yazmıştı ama engellemedi bepanten aldım şuan onu kullanıyorum 3-4 gündür ama oda pek fayda etmedi..nasıl geçiririm bn bu pişiği :26: daha 35 günlük kızım.. zaytinyağıda sürdüm bi kaç gün başka yöntem bilen varsa yardımcı olailirmi:25:

kızlar sanırım kullandığım antibiyotiklerden kızımın poposu pişik oldu..hametan kullanıyordum doktorum yazmıştı ama engellemedi bepanten aldım şuan onu kullanıyorum 3-4 gündür ama oda pek fayda etmedi..nasıl geçiririm bn bu pişiği :26: daha 35 günlük kızım.. zaytinyağıda sürdüm bi kaç gün başka yöntem bilen varsa yardımcı olailirmi:25:

cnm geçmiş olsun öncelikle bende hametan kullanıyorum dediğin gibi pek fayda etmiyor benim kızımın da poposu pişik çok fazla işiyor benim kızım geçicek gibi olsa da işeyince tekrar pişiyor bezinide sürekli değiştiriyorum bende bu konuda yardım istiyorum yoksa doktora gidicez en sonunda

merhaba canım.bende şubat annesiyim.bebeğinin poposuna vazelin öneririm.benım bebeğimde pişik olmuştu.bir sürü krem denedim geçmedi.en son vazelin sürdüm ablamın tavsiyesiyle ve sonuç muhteşem.mutlaka deneyin.iki günde geçer.geçtikten sonra da her alt açmanızda sürün pamuk gibi oluyor.geçmiş olsun.sağlıkla büyütün bebklerinizi:))

Son düzenleme:
bende sebamed kullanıyorum canım..Oldu mu oluyor işte benimkinin hiç sorunu yok ama yine oluyor hoş ishal sanırım ondan oluyor bebeyağı da sürüyorum canım..Rahatlatıyor gibi geliyor bana..22 Günlük daha oğluşumm :nazar::emir_bebek::nazar:

canım bizde de var aynı problem hametan bendede işe yaramadı doktor prednol ve trosyd verdi onları sürüyorum günde 3 kez onun dışında her seferinde zeytinyağı sürüyorum 1 haftadır geçti geçicek diyodum primayı bırakıp molfixe geçince baktım 1 günde baya bi azaldı pişik bezin markasını değiştir istersen bir de..

cnm en iyisi dalin marka vazelin kullanmanı tavsiye ederim ben çocuklarıma pişik için hep onu kullandım ama dalin marka olsun bi tek o işe yaramıştı kızımdayken ayyy kabus gibiydi o günler:52: bez bile bağlayamazdım çocuğuma ne kullandıysam faydası yok chicco dan nivea ya her türlü pişik kremini denedim bepanten falan hiç birisi işe yaramadı evde vardı dalin vazelin bebek hazırlığı yaparken almıştım duruyodu öyle kullanayım dedim çok iyi geldi tavsiye ederim

canım bizde de var aynı problem hametan bendede işe yaramadı doktor prednol ve trosyd verdi onları sürüyorum günde 3 kez onun dışında her seferinde zeytinyağı sürüyorum 1 haftadır geçti geçicek diyodum primayı bırakıp molfixe geçince baktım 1 günde baya bi azaldı pişik bezin markasını değiştir istersen bir de..

Dediğin gibi bende huggiesten primaya gecince pişikler oluştu, doktor fileli bezlerde pişik daha cok oluyor bez değiştirin dedi, simdi molfix kullanıyorum tam gecmedi ama daha iyi..

benimde kızımın pişik sorunu var kırk günlük olcaz nerdeyse 1aydır çok fena bebeğimin poposu:(dr.bize özel yapım krem verdi 1haftadıor kullanıyom ama işe yaramıyo:(yimne kıpkırmızı yanık gibi...napcamı şaşırdım valla saf zeytin yağıda sürdük olmadı...herkez bi ilaç söylüyo ne kullancamı şaşırdım:(dr.ıslak mendil kullanmayın dedi onuda bıraktık kaynamış ılınmış suyla pamukla temizliyom altını...bi çözümü varsa yada buldauysanız banada söyleyim kızlar...

benim kızımda da dün sabah pişik fark ettim, kantaron yağı sürüyoruz bugün neredeyse yok oldu. denemenizi öneririm. önce bende tereddüt ettim ama netten araştırdım, pişikte kullanılıyormuş, gerçekten çok iyi geldi.

bnde molfix kullanyorum hatta molfix kullanırken oldu pişik:2:

cnm benim bebeğimin pişiğini bıçak gibi kesti TROSYD deri kremi,mutlaka dene derim günde 2 defa.

ilk zamanlar sebamed pişik kremi ve prima beyaz olanını kullanıyordum. Bez pişik yaptı. Sebamed iyi gelmedi. Mustela pişik kremi aldım hemen geçti pişikleri. Ama evde koca bir paket hediye beyaz prima var. Kullansam mı kullanmasan mı bilemedim. En pahalısı ama bizim kız sevmedi onu yeşil olan primayı alıyorum. Hiç pişiğimiz yok bir aydır:21:

ilk zamanlar sebamed pişik kremi ve prima beyaz olanını kullanıyordum. Bez pişik yaptı. Sebamed iyi gelmedi. Mustela pişik kremi aldım hemen geçti pişikleri. Ama evde koca bir paket hediye beyaz prima var. Kullansam mı kullanmasan mı bilemedim. En pahalısı ama bizim kız sevmedi onu yeşil olan primayı alıyorum. Hiç pişiğimiz yok bir aydır:21:

zeytin yağını denedinmi iyi geliyor

canım ben huggies yenidoğan kullanıyorum ve sebamed pişik önleyici, hiç sorun olmadı. merak ettiğim için prima premıum care aldım. 3-4 bezden sonra pişik oldu. primanın kalanı gündüzleri 1-2 tane kullanıyorum. sen de öyle yapabilirsin. huggies e devam. birde sebamed pişik önleyici pişik oluştuktan sonra işe yaramıyor canım.

kızlar ben fito ve travocort diye 2 ilaç kullandım sabah akşam ikisini birlikte sürüyoorsunuz maksimum 2 günde geçiriyor tavsiye ederim keslinlikle..

canım ben huggies yenidoğan kullanıyorum ve sebamed pişik önleyici, hiç sorun olmadı. merak ettiğim için prima premıum care aldım. 3-4 bezden sonra pişik oldu. primanın kalanı gündüzleri 1-2 tane kullanıyorum. sen de öyle yapabilirsin. huggies e devam. birde sebamed pişik önleyici pişik oluştuktan sonra işe yaramıyor canım.

prima premium care fileli bir bez, doktorumuz fileli bezlerde pişiğin daha cok oldugunu soyledi nitekim bizde huggiesden sonra primada pişik olduk, molfix ve canbebe de denedim, tek sorulu prima oldu pişik + taşma seklinde.. pişigimizi trosyd ile gecirdik, simdi lanoise göğüs ucu kremimi bebegime kullanıyorum, çok güzel koruyor, doğal oldugu için de içim rahat, tavsiye ederim arkadaşlar..

ben zeytinyağ sürüyorum, iyi geliyor..kız kardeşim nivea diyor..hastanede bir bayan da vazelin çok iyi demişti..şu an fazla pişik olmadığı için diğerlerini denemedim ama bepanten falan hikaye yani..
bir de kaka yaptığı yaptığı zaman her zaman yıkıyorum..zor ama pişik olmaması için iyi..

neslisu canbebe nasıl? bende deemeyi düşünüyorum. pria faciasından sonra cesaret edemedim.

Back
X