• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebeğimin olması için ne yapmam gerekiyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gulbeyaz11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
10
6
1
32
Arkadaşlar 9 aylık evliyim ve çok istiyorum bebeğimin olmasını doktora gittik eşimle onda da bı sorun çıkmadı bende de çıkmadı telefona bı uygulama yükledim bununla adet yumurta günlerini takip ediyorum fakat 9aydr aynı sonuç aynı negatif çıkıyor suan adetime 4 gün var ara ara kasiklarima ağrılar giriyor aynı adet ağrısı gibi ve midem bulanıyor kuscak derecede değil umitleniyorum yine negatif çıkınca hayal kırıklığina ugruyorum çok istiyorum bı bebeğim olmasını bunun için ne yapmam gerek

Sanirim tum tetkikler normalse bu kadar kafaya takmamak gerek ;)
Olur insallah

Kuzum test yapsana sonucunu ogren bir rahatla hem sorun da yokmus bak gerilme dua et insaAllah hayirli evlatlarin olur

Olmuyor diye strese girdiğin için olmuyor. Kasma kendini ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip et daha kolay olur.bende 1 sene denemeler sonucunda ovulasyon testi alıp yaptım o ay da hamile kaldım.

Stres yapma , kafana takma rahatladığın an olacaktır Allah ın izni ile.
Çok yeni evlilğiniz , yumurtlama günlerini takip et şİmdilik yeterli bence...

Olmuyor diye strese girdiğin için olmuyor. Kasma kendini ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip et daha kolay olur.bende 1 sene denemeler sonucunda ovulasyon testi alıp yaptım o ay da hamile kaldım.
Ovulasyon testini nerden alabilirim fiyatı ne kadar

O günleri 9 aydır takip ediyorum hep o günlere uyuyorum ama kafama takmamak elimde olan bişey değil rabbim aklımdan çıkarmıyor bebeği ruyalarimda bir 1 haftadır ya doğum yapıyorum yada hamileyim

O günleri 9 aydır takip ediyorum hep o günlere uyuyorum ama kafama takmamak elimde olan bişey değil rabbim aklımdan çıkarmıyor bebeği ruyalarimda bir 1 haftadır ya doğum yapıyorum yada hamileyim

Ovulasyon testi kullanman gerekiyor.Çok yeni evlisiniz daha bu panik nedir böyle.
Ayrıca telefonda olan uygulamaya göre denedim ben düzenli adetim bar ama kimi Zaman yumurtlama erken oluyor kimi Zaman geç oluyor bunu da Ovulasyon testiyle yakaladım.Telefondaki düzene göre gitsem hiç denk gelmeyecekmişim Meger.

O yumurtlama günleri zaten kesin sonuç vermez canım da , sanırım en doğrusu o zaman ovulasyon testlerini uygulaman veya doktorunla görüşüp ultrasona girmen , yumurtalar çatlamışmı bakıp karar verebilir çünkü

Ovulasyon testi kullanman gerekiyor.Çok yeni evlisiniz daha bu panik nedir böyle.
Ayrıca telefonda olan uygulamaya göre denedim ben düzenli adetim bar ama kimi Zaman yumurtlama erken oluyor kimi Zaman geç oluyor bunu da Ovulasyon testiyle yakaladım.Telefondaki düzene göre gitsem hiç denk gelmeyecekmişim Meger.
Çok istiyorum en çok bı bebeğim olsun istiyorum bu panik oyuzden olmicak gbi hissediyorum sanki hiç bebeğim olmicak gbi his var içimde ovulasyon testini nerden alabilirim fiyatı nedir

O yumurtlama günleri zaten kesin sonuç vermez canım da , sanırım en doğrusu o zaman ovulasyon testlerini uygulaman veya doktorunla görüşüp ultrasona girmen , yumurtalar çatlamışmı bakıp karar verebilir çünkü
Doktorumla görüşüp ultrasyona girmemin sonucu ne oluyor

Kafanıza takmayın gün aşırı ilişkiye girin. Daha garanti olsun derseniz ovulasyon testi. ama çevremde ne kadar stres yapan insan varsa, amaan oluruna bıraktım olmazsa olmasın dedikten sonra hamile kaldılar. Rahat olun :dondurma:

yumurtlama testleri var gebelik testi gibi uygulanan. onlardan alın. takvim yanıltıcı olabilir.
yumurtlama günlerinde olan belirtleri biliyor musunuz? şeffaf uzayan akıntı vs.
internette var bu testler.

Back