Bebek Beslenmesi bebeğimin menüsüne yardımm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emirvesafaninannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
704
102
123
arkadaşlar benim sorum olacak kafam çok karıştı oğlum 7.ayını dolduracak nerdeyse ben daha ek gıda işini oturtamadım kahvaltıyı nasıl hazırlamalıyım sadece yaptığım öğlen meyve püresi akşamda yoğurt vermek sebze çorbası ve püresini yemiyo nasıl düzene sokcam bilemedim özellikle kahvaltıyı yardımlarınızı esirgemeyin lütfen

canım öncelikle Allah bağışlasın. püre koyu geliyordur. ben 6.ayından sonra abartmadan azar azar bir öğün mama diğer öğün çorba verdim tabi aralarda emzirdim.
sabah kahvaltıda mamanın yanında çok az yumurta sarısı, pekmez, peynir verdim. şimdi 9 aylık miktarları biraz artırdım.

önce yoğurlu çorbalar ver bence, tarhana da olur. sonra yavaş yavaş diğerlerinden verirsin. sebzeye havuçla başlayabirsin, tatlı olduğu için. kahvaltıda ben 8 tahıllı ballı mama, pekmez, yumurta sarısı, anne sütü bir arada yapıyorum. içine de çeyrek ceviz eziyorum tadı çok güzel oluyor. tabi her gün vermiyorum bunu. bir de emzirmeden önce yani bebeğin açken verirsen sebze çorbalarını yiyebilir.

Back