- 22 Aralık 2023
- 667
- 788
- 28
- Konu Sahibi Pisipatisii
Merhaba. 2 buçuk aylık bebeğim var. Zaman zaman o kadar zorluyor ki emme konusu. Elbette büyüdükçe uyanık kalma sürelerinin uzadığını biliyorum. Sürekli uyusun da istemiyorum. Ancak bu süre bazen 2 hatta 3 saati aşıyor. Uyuması ve aç olduğu için emzirmekle işe başlıyorum. Emiyor emiyor ve emiyor. Ama asla gözünü kapatmadan. Bu emme süresi de uzuyor bu durumda. Mesela saat 1'de emzirmeye başladım. Memeyi kendi bıraktığında emzirmeyi bitirdim. 5-10 dk geçtikten sonra tekrar elini yumruk yapıp ağzına götürüp ağlamaya başladı. Tekrar emzirdim. Bu döngü aynı Aralıklarla devam etti. Saat 1 de başladığım emzirmeye tabiri caizse krize girdiğinden acaba sütüm mü az düşüncesiyle sağdığım sütlerden de verdim biberonla. Ardından tekrar aynı tepkiyi alınca tekrar emzirdim ve şuan saat 3.40. Evet bebeğimin beni emzik olarak kullanmasını istemiyorum. Ama emzik verdiğimde çok kısa Bi süre emip bırakıyor ağzından. Bu olay sürekli yaşanmıyor. Ama yaşandığı zaman süre uzadıkça beni çok zorluyor. Bu bir zaman zaman gelen büyüme atağı mıdır aklıma bu geliyor sadece. Aynı durumu yaşayan annelerim varsa tavsiye alırım. Şuan rahatlaması için kundak yaptım zorla da olsa uyumaya çalışıyor. Bir de bu işin yatağına bırakma kısmı var muhtemelen tekrar uyanacak. Hal böyle olunca buzlukta bulunsun diye süt sağmaya kalkınca gıdım gıdım süt çıkıyo
Her neyse tavsiyesi olan var mıdır
Her neyse tavsiyesi olan var mıdır