• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin mama yememesi

Atak haftasında olabilir. Duzeltilmis sure ile hesaplamaniz lazim. Mesela normalde 26.atak haftasi vardir ama 37 haftalik dogan bebekte bu atak 29.haftada görülür.

Ben aptamilin içime hazir mamasindan kullaniyorum, sıvı halde satiliyor. Isterseniz deneyin belki onu sever. Bu mama oda sicakliginda yani kutusundan cikardiginiz gibi veriliyor
Onu buralarda bulamadım , bize aptamilin toz halini verdiler oda yaramadı . Sıvı aptamili hastanede verdiler bebeğim sevmedi içmedi canım . Bebelac aldım o çok iyi geldi çok şükür biraz zorlada olsa veriyorum

Bende 4.ayda biberondan dolayı meme reddi yaşamıştım oğlumu geze geze emziriyordum bazen de plates topunda emzirdim😂 1-2ay devam etti. anne sütü+mamayla besleniyordu bebeğim meme reddi yaşamamak için sonrasında kaşık biberon kullandım sütüm iyice azalınca biberona geçtim fakat bu seferde bebeğim hiç bir şekilde içmedi biberon reddi yaşadık. Mamayı bir süre alıştırma bardağıyla verdim, her seferinde zorlamadan biberonu teklif ettim sonrasında biberona alıştı.

Bende 4.ayda biberondan dolayı meme reddi yaşamıştım oğlumu geze geze emziriyordum bazen de plates topunda emzirdim😂 1-2ay devam etti. anne sütü+mamayla besleniyordu bebeğim meme reddi yaşamamak için sonrasında kaşık biberon kullandım sütüm iyice azalınca biberona geçtim fakat bu seferde bebeğim hiç bir şekilde içmedi biberon reddi yaşadık. Mamayı bir süre alıştırma bardağıyla verdim, her seferinde zorlamadan biberonu teklif ettim sonrasında biberona alıştı.
Çok şükür ki bu durum kalıcı olmadı , düzene yeni girdi beslenmemiz 🙏🥰

Back