Çocuk Hastalıkları Bebeğimin makatındaki şişkinlik için tecrübelerinize ihtiyacım var, zor durumdayım :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dicanioss

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
8
1
6
Karaman
Bebeğimin bezini değiştirirken tuhaf bir şey fark ettim. Poposunda hafif bir kızarıklık vardı. Cilt hassasiyetimiz olduğu için önce pişik zannettim. Temizlerken makatındaki şişliği fark ettim. Oldukça sert bir şişkinlik var. Adeta sivilce gibi. Basur olabileceğinden şüphelendim. Bebeğim beş aylık ve bu aylarda basur olmazmış. Bu şişkinliğin sebebini bilemiyorum. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Çok ama çok endişeliyim. Yardım edin lütfen

Merhaba sevgili anne,
Tecrübe paylaşılabilecek bir konu değil bence.
Hemen doktorunuzla paylaşmak en iyisi bence. Geçmiş olsun. Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz. Haberdar edebilirsen sevinirim.

Merhaba sevgili anne,
Tecrübe paylaşılabilecek bir konu değil bence.
Hemen doktorunuzla paylaşmak en iyisi bence. Geçmiş olsun. Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz. Haberdar edebilirsen sevinirim.

Tecrübe paylaşılacak bir konu olmadığında haklısınız. Sanırım doğru ifade edemedim. Forumda konuyu açmadan önce doktora kızımı doktora götürmüştüm. Doktor sadece: "Panik yapılacak bir şey yok, önemli değil. Çatlak var." dedi. Kendi doktorumuzdan (yoğun olduğu için) iki gün sonraya randevu aldık. Anal fistür denilen bir şey olduğu ortaya çıktı. Allah'tan çok erken fark etmişim de tehlikeli boyuta ulaşmamış. . Oluşum sebebi, kızımın makatındaki çok ıkınmadan kaynaklanan çatlaklarmış. Çatlaklar zamanla apseleşiyormuş. Bizdeki şişkinlik de buymuş. Madecassol ve backtroban adında iki krem verdi. Günde üç defa birbirine karıştırıp sürmemi söyledi. Çok şükür korkulacak bir şey yokmuş.

Oh çok şükür. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…