Bebegimin kusmugunda kan lekesi?

Iyi geceler kızlar. Bugün akşam oğlumun kusmugunda kan lekesi gordum. Oglum 2 yasina yakin. Ilk kez boyle bir şey oluyor. Bugün arabada giderken camlar acıktı cereyan yaptı. Benim bile migrenim tuttu. Bir de reflüsü var. Bunlardan dolayı mi olmuştur sizce. Yarin doktora götüreceğim. Ama su an aklıma takıldı. Başına boyle bisey gelenler yazabilir mi?
çok öğürduyse boğazından gelmiştir canim korkma

lutfen netden arastırmayın bunu doktor soyler reflu denılen sey bambaska bırsey buyuklerde olan reflu gıbı degıl reflusu olsa emın olun bılırdınız cunku tedavı edılmesı gerekıyor
ben yedıgı meyve veya salcalı corba varsa ondan gelen bır renktır ınsallah dıye dua edecegım gercekten endıselendım cok gecmıs olsun evet usutunce kusabılır ama kan bambaska bırsey doktor kan ıdrar ve kaka tahlılı ısteyebılırler belkı ona gore zamanınızı ayarlayın saglık ocagına falan degıl bayagı cocuk doktoruna gıtmenız gerek
reflü her bebekte tedavi edilmiyo maalesef kilo alimina bakiliyo eğer kilo alamayacak kadar çok kusuyorsa ilaç veriliyo zaten 3aya kadar en fazla 6 aydan geciyo genellikle bebek reflüsü

reflü her bebekte tedavi edilmiyo maalesef kilo alimina bakiliyo eğer kilo alamayacak kadar çok kusuyorsa ilaç veriliyo zaten 3aya kadar en fazla 6 aydan geciyo genellikle bebek reflüsü
bununda kararını ancak doktor verır bunun ıcınde her turlu yıne doktora gıtmek gerekır :)

Back