Bebegimin kusmugunda kan lekesi?

Okyanusbulut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
1.624
1.800
133
Iyi geceler kızlar. Bugün akşam oğlumun kusmugunda kan lekesi gordum. Oglum 2 yasina yakin. Ilk kez boyle bir şey oluyor. Bugün arabada giderken camlar acıktı cereyan yaptı. Benim bile migrenim tuttu. Bir de reflüsü var. Bunlardan dolayı mi olmuştur sizce. Yarin doktora götüreceğim. Ama su an aklıma takıldı. Başına boyle bisey gelenler yazabilir mi?

Insaallah oyledir. aynen yarin götüreceğim boğazına bakmaları icin. Soğuk aldi bugun ondandır diye umuyorum. Insaallah bir daha tekrarlamaz.. Cokk tesekkur ederim

Rahat olun, benim küçük yeğenim ağlayınca kusardı, kusunca da ya burnu kanardı ya boğazı. Bizim için olağan bir durumdu artık. Çocuklarda sık rastlanan bir şey.

kusmak aslında boğazı çok zorlayan birşey, muhtemelen tahriş olmuştur. ama elbette doktora götürün, içiniz rahatlasın. zaten reflüsü de varmış. önlem almak lazım.
Evet insaallah ondandır. Bir de camlar açık olunca cereyan yaptı baya. Benim migrenim bile hala geçmedi. Buyuk ihtimal oğlumu da etkiledi. Insaallah bi daha tekrarlamaz. Çok teşekkürler.

Rahat olun, benim küçük yeğenim ağlayınca kusardı, kusunca da ya burnu kanardı ya boğazı. Bizim için olağan bir durumdu artık. Çocuklarda sık rastlanan bir şey.
Benim ilk kez başıma geldi. Benim de yeğenim var onda da boyle bisey duymadigim icin bi an cok korktum. Az once de nette de araştırdım bi site haricinde diğerlerinde yazan seyler insani cok korkutuyor. O yuzden sizlere sormak istedim. Insaallah bu da benim başıma gelen bir seferlik tecrübe olur.

C captain price de sormuş ama emin misin kan olduğuna? Çok mu kustu boğazı nasıl kan gelecek kadar tahriş olmuş olabilir ki? Doktorunuz var mı arasanız.
Evet kan lekesi olduğuna eminim. Zaten ilk kez.boyle kustu. Bugün çok soğuk aldi. Cereyanda kaldığına eminim. Boğazını etkilemiş olabilir diye düşünüyorum insaallah. Malesef doktorumuz yok. Yarin sabah hemen saglik ocagina götüreceğim.

Iyi geceler kızlar. Bugün akşam oğlumun kusmugunda kan lekesi gordum. Oglum 2 yasina yakin. Ilk kez boyle bir şey oluyor. Bugün arabada giderken camlar acıktı cereyan yaptı. Benim bile migrenim tuttu. Bir de reflüsü var. Bunlardan dolayı mi olmuştur sizce. Yarin doktora götüreceğim. Ama su an aklıma takıldı. Başına boyle bisey gelenler yazabilir mi?
kızım bebek reflusu denılen mevzudan dolayı dogumunden ıtıbaren 1 yasına kadar hergun defalarca sureklı kustu
ama hıc kan gormedık
gorsem anında doktora gıderdım 2 yasına yakın dıyorsunuz bır oyuncak parcası falan da yutmus olabılır usutmeyle kanlı kusmuk kusacak kadar kotuyse zaten yıne doktora gıdılmelıydı
bebek ve cocuklarda kanlı kusmuk kanlı ıdrar kanlı kaka cok cok cok onemlıdır ve asla ıhmale gelmez asla
bence sabah ıcın randevu alın doktora

kızım bebek reflusu denılen mevzudan dolayı dogumunden ıtıbaren 1 yasına kadar hergun defalarca sureklı kustu
ama hıc kan gormedık
gorsem anında doktora gıderdım 2 yasına yakın dıyorsunuz bır oyuncak parcası falan da yutmus olabılır usutmeyle kanlı kusmuk kusacak kadar kotuyse zaten yıne doktora gıdılmelıydı
bebek ve cocuklarda kanlı kusmuk kanlı ıdrar kanlı kaka cok cok cok onemlıdır ve asla ıhmale gelmez asla
bence sabah ıcın randevu alın doktora
Ben de hiç görmemiştim bu zamana kadar. Benim oglum da cok kusar arada hala kusar. Netten araştırınca reflu ya da tahristen olabilir yaziyor. Insallah bundandır diyerek yarin kesin doktora götüreceğim. Kusma dışında farklı baska hic belirti yok. Insallah kotu bisey deildir.

Evet kan lekesi olduğuna eminim. Zaten ilk kez.boyle kustu. Bugün çok soğuk aldi. Cereyanda kaldığına eminim. Boğazını etkilemiş olabilir diye düşünüyorum insaallah. Malesef doktorumuz yok. Yarin sabah hemen saglik ocagina götüreceğim.
Usutmek boğazı kanatacğını hiç sanmıyorum. Burundaki kılcal damarlar çatlıyor ve sıcak- soguk burunda kanamaya yol açabilir. Ama boğazda böyle damarlı bir yapı yok bildiğim kadarıyla. Sağlık ocağı vakit kaybı. Uzman doktor da değiller. Doğru düzgün bir hastaneye gidip detaylı kontrol ettirin bence. Bana göre ciddiye alınmalı.

Ben de hiç görmemiştim bu zamana kadar. Benim oglum da cok kusar arada hala kusar. Netten araştırınca reflu ya da tahristen olabilir yaziyor. Insallah bundandır diyerek yarin kesin doktora götüreceğim. Kusma dışında farklı baska hic belirti yok. Insallah kotu bisey deildir.
lutfen netden arastırmayın bunu doktor soyler reflu denılen sey bambaska bırsey buyuklerde olan reflu gıbı degıl reflusu olsa emın olun bılırdınız cunku tedavı edılmesı gerekıyor
ben yedıgı meyve veya salcalı corba varsa ondan gelen bır renktır ınsallah dıye dua edecegım gercekten endıselendım cok gecmıs olsun evet usutunce kusabılır ama kan bambaska bırsey doktor kan ıdrar ve kaka tahlılı ısteyebılırler belkı ona gore zamanınızı ayarlayın saglık ocagına falan degıl bayagı cocuk doktoruna gıtmenız gerek

Hala sağlık ocaklarınin ciddi bir muayene yaptığını düşünmenize şaşırdım doğrusu. Ya da bizim buradakiler mi çok umursamaz 😁 mümkün olsa odaya almayacak kapıdan konuşup gönderecek. Kusmugunda kan vardı diyorsunuz, güzel bir hastaneye götürmeniz gerekmez mi sizce de?

Gelen kan koyu mu açık renk mi canım belki boğazı tahriş olmuşsa ondan olabilir diye düşündüm

Sağlık ocağına götürmeyin. Çünkü size çocuk doktoruna gidin diyecek vakit kaybetmeyin.

Götürdüğünüz mü doktora ne söylediler. Peki eleştirmek gibi olmasında çok soğuk qldı ifadesine takıldım neden o kadar soğuk aldı küçücük bebek. Yanlış anlamayın ama ihmal ve tedbirsizlik var gibi doktora bu durumda sağlık ocağına gitmek vs çok garip belli ki endişelendiniz doğru düşünemiyorsunuz. Belki ultrason gerekecek belki tahlil lazım hemen öğrenmeyi gerektiren bir durum var belki biraz daha doğru adımlar atın iyi bşr doktora götürün

Back