• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimin kulak iltihabi mi var?

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
40
kizlar oglum 8aylik olacak saatte bir iki saatte bir uyaniyor hala.mama veriyorum 10 cc ya da 20 cc yiyor geri yatiyor.aglayarak uyaniyor.surekli kulagiyla oynuyor ve kulak sivisi kati ama kirmizi renk.bilen varsa yardimci olsun ne olur

kulak kırı gıbı geldı bana.. ama yınede dra götur...bırde sanırım bebısın aç kalıyor 8 aylık bebek 90 cc mama almalı bır kerede...

Son düzenleme:
yok mu bir bilen yaw.nedense ben bi konu actim mi pek cevaplanmaz:oklava:.bunun nedeni nedir acaba?:roflol:

yok canım ya konu sağlık olunca pek yorum yapmak istemem ben ama yine duramadım :1rolleyes:ateş var mı peki? iltihaplarda genelde ateş olur. daha önceden diş çıkardımı belki onunla ilgilidir bence doktora sormanda fayda var

gurbetkuşu doktorun dediğine göre bebekler kulaklarına ellerini götürürlermiş oyun oynamak için.bizimkide çok yapıyordu onun için sormuştum amaaynı zamanda huzursuzsa ve eli kulağında iken ağlıyorsa şüphelenmelisin o zaman mutlaka doktora götürmeli bu arada kulak iltihabı çok ağrılı feci bir şey kızım soğuk algınlığı yaşadı ardındanda ben.ayakta atlatamadım kulağımda sorun oldu oradan biliyorum umaım senin bebiş iyidir.

sagolun arkadaslar cevap verdiginiz icina.s..cevap vereniniz cok olsun:dance: benim oglum cok az kilo aliyor.hatta bazi aylar almiyor.su anda 8.300 gr bende bahane ariyorum galiba neden boyle oluyor diye.ilk 3 ay cok iyiydi ama sonra azaldi.istagi da cok az.belki kulak iltihabidir dedim.gece de sik sik uyaninca sinirlerim yiprandi iyice.Allah yardimcimiz olsun bebk zorlu olunca annelik cok zor gercekten

bende bununla ilgili başlık açtım kilo ile ilgili. normalmiş azalması aslında sağlıklılarsa tek başına kiloya bakıpda üzülmemek lazım.

Back