How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin kulağında akıntı oluyor.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ilkay..

hayat çiziyor ...
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
2.366
2
116
- Yurtdışı
merhaba kizlar benim sizlerede danismak istedigim bir konu var oglusum Alperenimin kulaginda akinti basladi daha önce huysuzlaniyordu elini kulagina surtuyordu doktora söyledim bakti bisi yok dedi , ama iki gündür dikkatimi cekti kulaginda akinti oluyor cunku her dustan sonra kulagini kurulamaya calisiyorum ertesi gun bakiyorum kulaginda böyle akinti olmus ve kurumus oluyor tekrarmi arasam doktoru bebegimin kulagina bu akinti zarar verirmi acaba :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım... bence de dr'u tekrar ara ya da başka bir doktora götür... inşallah düzelir kuzu

ilkycım bence doktoruna tekrar danıs belki önemli deildir ama ihmale gelmez..

gecmis olsun canim bebeklerde kulak iltahabi tehlikeli helede orta kulak iltahabi guzel tedavi edilmezse vucuda yayiliyor,bence ihmal etme.ben cok cektim orta kulak iltahabindan.tekrar gecmis olsun .

bence hemen doktora götür. 2 gün icinde bile orta kulak olmus olabilir. Bizimde ögle olmustu 2 gün sonra gitik orta kulak olmus. Zaten bebekler cok cabuk orta kulak olabiliyor. Burun temizligine cok dikkat etmek gerekiyor. Atesi varmi? Orta kulakta cogu zaman atesde oluyor.

akıntımı yoksa kulak kiri mi ne olduğunu tam biliyormusun. Lakin benim zaman zaman kızımın kulağında dış kulakta koyu sarı pislik oluyor bu da normalmiş. Ama gene de doktora görünün. Çok endişelenmeyin. Bir de eğer burun damlası kullanıyorsanız, çok fazla damla orta kulak iltihabınasebep oluyormuş.

bunuda hic duymamistim. Ben bol bol damla yapıyorum ki sümükler kolay cekilsin. doktorumda beni uyarmadi. senin doktor mi söyledi bunu?

Back