Çocuk Hastalıkları Bebeğimin kolunda ve bacaklatında oluşan anlık morarma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nazegemsu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
20
8
1
31
Hanımlar merhaba
Benim bebeğim 2 buçuk aylık 2.çocuğum ama ilkinde görmedim böyle şey. Emzirirken altta kalan bacak ve kolu morarıyor. Sonra düzeltince geçiyor. Kucağıma aldığımda da bacakları hafif morarıyor. Normal mi acaba azıcık tut bir yerini hemen morarıyor. Doktor randevumuza daha çok var.

Hanımlar merhaba
Benim bebeğim 2 buçuk aylık 2.çocuğum ama ilkinde görmedim böyle şey. Emzirirken altta kalan bacak ve kolu morarıyor. Sonra düzeltince geçiyor. Kucağıma aldığımda da bacakları hafif morarıyor. Normal mi acaba azıcık tut bir yerini hemen morarıyor. Doktor randevumuza daha çok var.
yanlış bişey demek istemem ama ablamın bebeği ilk doğduğunda farkettik onu hastanedeyken bacakları morarıyordu mikrop kapmış demişti doktorlar küvezde kalmıştı ama yeni doğduğunda sizdede öyle mikrobik bişey olabilir mi acaba

yanlış bişey demek istemem ama ablamın bebeği ilk doğduğunda farkettik onu hastanedeyken bacakları morarıyordu mikrop kapmış demişti doktorlar küvezde kalmıştı ama yeni doğduğunda sizdede öyle mikrobik bişey olabilir mi acaba
Doğumda kanında mikrop vardı. Ama tedavi gördük hastanede 5 gün yattı ve 1 ay bile olmadı kan testi tekrar yapıldı temiz çıktı. Tutunca olması normal gibi ama insan korkuyo. Tuttuğun yeri bırakınca morluk düzeliyor.

Doğumda kanında mikrop vardı. Ama tedavi gördük hastanede 5 gün yattı ve 1 ay bile olmadı kan testi tekrar yapıldı temiz çıktı. Tutunca olması normal gibi ama insan korkuyo. Tuttuğun yeri bırakınca morluk düzeliyor.
çocuğum yok anlamam ama aklıma geldiği için yazmıştım belki faydam olur diye ama eğer önceden de varsa gene yaptırın o zaman testi yada doktoruna yazın randevuya daha çok varsa en azından içinizi rahatlatır

Hayra alamet değil lütfen en kısa sürede hekimlere başvurun .sizi üzmek istemiyorum ama başlangıçta bu şekılde kendini belli eden lösemi türleri(kan hastalıkları) mevcut . Sağlıkla kalın .tek hekimle kalmayıp bir kaç hekimle görüşün.geçmiş olsun umarım önemsiz bir durumdur...

Hayra alamet değil lütfen en kısa sürede hekimlere başvurun .sizi üzmek istemiyorum ama başlangıçta bu şekılde kendini belli eden lösemi türleri(kan hastalıkları) mevcut . Sağlıkla kalın .tek hekimle kalmayıp bir kaç hekimle görüşün.geçmiş olsun umarım önemsiz bir durumdur...
Onu bende araştırsım ama o morluklar kalıcı oluyomuş. Bu anında geçiyo onun için sordum sadece. Sanki kan akışı durur da morarır ya öyke oluyo sonra akış başlayınca düzeliyor.

Onu bende araştırsım ama o morluklar kalıcı oluyomuş. Bu anında geçiyo onun için sordum sadece. Sanki kan akışı durur da morarır ya öyke oluyo sonra akış başlayınca düzeliyor.
İnşallah önemli birşey değildir belki kan değeri düşüktür .. internet insan delirtir çok odaklanmayın .siz benden cok tecrübelisinizdir ilk anneligim benim sanırım sizin ikinci siz daha iyi bilirsiniz ertelemeyin covid sizi etkilemesin mutlaka gidin hekime iyi haberlerinizi almak dileğiyle mutlu kalın.

kan dolasimi sorunu gibisanki soylediginiz, yani anladigim kadariyla bolgesel degil bacak morariyor sonra geciyor gibi... cocuk hemotoloji ye gidin isterseniz

2.5 aylik bebegimde ayni durum var..ben ister istemez kolumuzda tutarken bir basinc oluyor ondan dir diye düşünmüştüm .kendinizi korkutmayin bence.doktora sordunuz mu?

Teyzemin oğlun da morarma vardı bütün araştırmalardan sonra çocukta kalp çıktı
Ameliyat olduysa da ancak 8 yaşına kadar yaşata bildiler , bu annenin hamilelik sürecinde yüksek tansiyonlu gezmesiyle alakalıymış, doğan çocuk kalp hastalıklı doğuyormuş büyük ihtimalle

Hanımlar merhaba
Simdi bakinirken gördüm dr a sordunuz mu neymis
Benimde bebeğimin ayni oluyor ama elimle veya yastıkla desteklersem morarmiyor
Ben kan akışından sebep oldugunu düşünüyorum

Back