Bebeğimin gelmesine cok az kaldı.esyalarini yikiycam.sabn tozu aldım.bide dalının yumusaticisi var ondanda kullanmalimi,sabun tozu yeterlimi?
Bebeğimin gelmesine cok az kaldı.esyalarini yikiycam.sabn tozu aldım.bide dalının yumusaticisi var ondanda kullanmalimi,sabun tozu yeterlimi?
Yumuşatıcı bebek kıyafetlerinde önerilmiyor sabun tozuyla yıkamanız yeterli
Dalin yumuşatıcı bebeklere özel bir yumuşatıcı canım..Zaten bebe mağazalarında satılıyor..Ben kullandım ve herhangi bir zararını görmedim..Yine de kimseyi yanlış yönlendirmek istemem tabi ki..
bebeiniz yeni doğduğunda cildi çok narin ve hassas olucak,sabun tozu kullanmanız yeterli,ne kadar dermatolojik testlerden geçmişte olsa yumuşatıcılar şuan çok erken olacaktır,hatta bilmiyorum haberiniz var mı biyerlerden duydunuz mu bilmem ama bebeğinizin altını ılık su ile bi parça pamukla temizleyip saf zeytinyağını sürerseniz asla pişik olmuyor ,en kaliteli ürünlerde olsa bebein cildinin hassalığına göre değişe biliyor onlarda tahrişe sebep olabiliyo...
2,5 aylık bir kızım var, Dalin'in sıvı deterjanını kullanıyorum sadece çok da memnunum, altını da dediğiniz gibi ılık su ve pamukla temizliyorum doğduğundan beri hiç ıslak mendil kullanmadım, ve asla pişik olmuyor, sebamed pişik kremi bizde ters etki yaptı, hametan ve bepanthen kullanıyorum memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?