• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimin kıyafetlerini nasıl yıkamalıyım?

asya44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
68
1
46
Sivas
Bebeğimin gelmesine cok az kaldı.esyalarini yikiycam.sabn tozu aldım.bide dalının yumusaticisi var ondanda kullanmalimi,sabun tozu yeterlimi?

Tesekkur ederim canım.cok heyecanlıyım.36+3 .haftamdayim.erken olma ihtimali var,hastane çantamı hazırlayacam bugün.ozaman yumusaticisi alayım ben.

Bebeğimin gelmesine cok az kaldı.esyalarini yikiycam.sabn tozu aldım.bide dalının yumusaticisi var ondanda kullanmalimi,sabun tozu yeterlimi?

Yumuşatıcı bebek kıyafetlerinde önerilmiyor sabun tozuyla yıkamanız yeterli

carrefour gibi buyuk marketlerde ozel bebek deterjanları var sıvı ben kızımda ilk 6 ay onları kullandım sadece ve cok memnnun kaldım,6 aydan sonra bizimkilerle birlikte yıkamaya basladım camasarılarını,normal sıvı deterjan ve yumusatıcı kullanarak.

Sadece sabun tozuyla yıkadım.gayette güzel oldu,minicik kıyafetler ne kadar güzeller ya!

Yumuşatıcı bebek kıyafetlerinde önerilmiyor sabun tozuyla yıkamanız yeterli

Dalin yumuşatıcı bebeklere özel bir yumuşatıcı canım..Zaten bebe mağazalarında satılıyor..Ben kullandım ve herhangi bir zararını görmedim..Yine de kimseyi yanlış yönlendirmek istemem tabi ki..:21:

Dalin yumuşatıcı bebeklere özel bir yumuşatıcı canım..Zaten bebe mağazalarında satılıyor..Ben kullandım ve herhangi bir zararını görmedim..Yine de kimseyi yanlış yönlendirmek istemem tabi ki..:21:

Bebeklere özel olduğunu biliyorum evet fakat yinede kimyasal madde içeriyor ve içlerindeki parfüm özlerinin bebeklerin ciğerleri için zararlı olduğunu duydum bir kaç doktor arkadaştan

canım bende alışveris yapmadan önce arastırdım.sabun tozu ve dalin bebeklere özel sıvı deterjan arasında kalmıştım.sonunda sıvı olmasından dolayı kalıntı bırakmayacağını düşünerek dalin aldım.yumusatıcıya kesinlikle gerek yok.sonucta kimyasal ve son durulama suyuna katılıyo.yani tamamen çamasırlar üzerinde kalıyo yumusatıcı.büyükler için bile zararlı ki bebeklerin cildi zaten hassas.dalinden cok memnunum.bebişimin kıyafetleri misler gibi kokuyo hemde yumusacık.30 derecede hassasta yıkadım tabiki birde ilave durulama.

bebeiniz yeni doğduğunda cildi çok narin ve hassas olucak,sabun tozu kullanmanız yeterli,ne kadar dermatolojik testlerden geçmişte olsa yumuşatıcılar şuan çok erken olacaktır,hatta bilmiyorum haberiniz var mı biyerlerden duydunuz mu bilmem ama bebeğinizin altını ılık su ile bi parça pamukla temizleyip saf zeytinyağını sürerseniz asla pişik olmuyor ,en kaliteli ürünlerde olsa bebein cildinin hassalığına göre değişe biliyor onlarda tahrişe sebep olabiliyo...

bebeiniz yeni doğduğunda cildi çok narin ve hassas olucak,sabun tozu kullanmanız yeterli,ne kadar dermatolojik testlerden geçmişte olsa yumuşatıcılar şuan çok erken olacaktır,hatta bilmiyorum haberiniz var mı biyerlerden duydunuz mu bilmem ama bebeğinizin altını ılık su ile bi parça pamukla temizleyip saf zeytinyağını sürerseniz asla pişik olmuyor ,en kaliteli ürünlerde olsa bebein cildinin hassalığına göre değişe biliyor onlarda tahrişe sebep olabiliyo...

O konuda seninle aynı fikirdeyim..Çünkü neredeyse tüm ıslak mendilleri denedim..Hepsi pişik yaptı oğluma..Gerçi kullananlar var tabi ama bizim popişe iyi gelmedi:1:Islak mendillerin içindeki bir madde yapış yapış kalıyor popoda:50: Ben lavaboda yıkıyorum altını..Havalar da ısındığı için kolay artık..Zeytinyağını hiç denemedim..Ama iyi geleceğine eminim..

2,5 aylık bir kızım var, Dalin'in sıvı deterjanını kullanıyorum sadece çok da memnunum, altını da dediğiniz gibi ılık su ve pamukla temizliyorum doğduğundan beri hiç ıslak mendil kullanmadım, ve asla pişik olmuyor, sebamed pişik kremi bizde ters etki yaptı, hametan ve bepanthen kullanıyorum memnunum

sadece sabun tozu kullanmanız yeterli. zaten yumuşacık oluyor. bebek çamaşırlarında fazla kokulu şeyleri sevmiyorum. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

2,5 aylık bir kızım var, Dalin'in sıvı deterjanını kullanıyorum sadece çok da memnunum, altını da dediğiniz gibi ılık su ve pamukla temizliyorum doğduğundan beri hiç ıslak mendil kullanmadım, ve asla pişik olmuyor, sebamed pişik kremi bizde ters etki yaptı, hametan ve bepanthen kullanıyorum memnunum

Hametan sihir gibi:9: Ne zaman hafif bir kızarıklık görsem sürüyorum..Çok kısa zamanda geçiyor kızarıklığı..

Back