Bebeğimin kıyafetlerindeki kalıplaşmış meyve lekeleri nasıl çıkar???

bahargunesi

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
697
94
323
Kızlar ne denediysem bir türlü çıkaramadığım meyve lekeleri var kızımın kıyafetlerinde.Geçenlerde yepyeni kıyafetine (daha ilk kez giymişti) annem sağolsun eline önlük takmadan elma vermiş kıyafet batmış. Bunun gibi daha niceleri. Lütfen cevap bekliyorum kızlar çok önemli kıyafetleri hiçe çıktı çocuğumun:2::2::2:

anlaşılan hiç leke problemi yaşamıyorsunuz sanırım bir tek benim başıma geldi(!!!) yani tebrik ederim leke değmeden kıyafetlerinizi muhafaza ettiğiniz için

canım ben lekeler için şunu yapıyorum...çamaşır makinesini çalıştırdıktan bi 10-15 dk sonra makineyi kapatıyorum bir saat kadar bekletiyorum...sonra çalıştrıyorum tekrar...benimde ikizlerim var ve dediğin gibi kıyafetleri genelde leke oluyo...bu yöntem benim baya işime yaradı tavsiye ederim...

cnm domestosun hem renkli için hemde beyazlar için leke çıkarcısı var sıvı çok memnun kalmıştım ben açık mavi renk şisede.... yada ariel sıvı leke çıkarcıda olur ondanda kullanabilirsin çok güzel temizliyo ama arkadaşın dediği gibide yaparsan buda lekelerin yumuşamasını sağlar..ama çok önceden olmuş kurumuş lekerler çıkarmı bilmem.... inş çıkar cnm yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…