Çocuk Hastalıkları bebeğimin kıyafetleri için deterjan önerirmisiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

na_rin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
187
0
26
İstanbul
S.A KIZLAR 11 aylık bebeğim var sürekli kaşınıyor doktor birşeye alerjisi var dedi ama bulamadı neye bağlı olduğunu test yaptık çıkmadı deterjandan olabilir dedi sizce ne marka kullanayım ben dalan roxy matik kullanıyordum çok pahalı olmayan bir deterjan önerirmisiniz birde bu kızın neye alerjisi var sizce? anne sütü almıyor bu arada kızlar birde lekelerini siz nasıl çıkartıyorsunuz kıyafetlerinin bebişlerinizin?

Ben bebeğimin giysilerine Dalin sıvı deterjan kullanıyorum..

Bebeğin kıyafetindeki lekeler için çözümü olan varsa bende duymak isterim çünkü neredeyse bütün bodylerimiz lekeli:50:

Bende dalin sıvı deterjan kullanıyorum ve yine aynı markanın yumuşatıcısını. Ayrıca ekstra durulama yaptırıyorum.

Lekeler içinde pembe kosla sıvıyı lekenin üzerine döküp biraz bekletiyorum sonra makinede yıkıyorum.

Demir ilaçlarının lekesi çıkmıyor. Onun dışındaki çoğu lekeler çıkıyor.

Birde deterjanı tam ölçü koymuyorum.

Bende dalin sıvı deterjan kullanıyorum ve yine aynı markanın yumuşatıcısını. Ayrıca ekstra durulama yaptırıyorum.

Lekeler içinde pembe kosla sıvıyı lekenin üzerine döküp biraz bekletiyorum sonra makinede yıkıyorum.

Demir ilaçlarının lekesi çıkmıyor. Onun dışındaki çoğu lekeler çıkıyor.

Birde deterjanı tam ölçü koymuyorum.

Pembe kosla bende denedim bir kere ama sonuç alamadım..Gerçi ben pek beklettim sayılmaz..En iyisi bir daha deneyeyim ama bu sefer döküp bekleyeyim..

Bende hadisakirin bebkler icin olan deterjani dalinin yumusaticisini kullaniorum . Yikamadan kosla dokuyorum makine deterjani cekip kopuklesince kapatiyorum gece yikadiysam sabaha kadar bekletiyorum cift durulama kapiyorum kosla kullandigim icin kan ilaci haric cogu lekelerim cikiyor

ben de hacı şakirin bebek deterjanını kullanıyorum. antiallerjik bir deterjan zaten. dalinin de yumuşatıcısını kullanıyorum. ikisinden de yarım ölçek koyuyorum. demir damlasına geçmedik henüz ama amway in leke çıkartıcısı çok etkili. ben bütün lekelerimde onu kullanıyorum...

arkadaşlar benim oğlum da kırmızı sivilce gibi birşeyler çıktı ama ne olduğunu bilemedik birşey alerjimi yaptı acaba diye düşündüm ama emin değilim bi fikriniz var mı

Back