Bebegimin kilosu :(

eLyns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
33
0
36
İstanbul
Herkese selamlar arkadaslar.Ben suan 38.haftadayım ve bebegim suanda 2.800 47 cm ben cok üzülüyorum zayıf bir bebek diye.Sizce normalmi? sizce kac kilo dogururum:(

eğer 40 haftanı tamamlarsan 3 kiloyu geçersin sanırım.
yalnız usg ölçümleri her zaman net değildir.sana 2800 der ama bunun artısı eksisi mutlaka vardır.
hem kafana takma az kilolu olmasını.öyle de büyüyorlar böyle de büyüyorlar.doğunca bol bol emzirisin toparlar kendini bebişin.
benimki 39. haftada 2970 gr doğdu.bir problem de yaşamadık kilo bakımından.yalnız cicileri emanet duruyor o kadar:)
bol bol uyu dinlen hamileliğinin son günlerini huzurla geçir.çişiydi, kakasıydı,şusuydu, busuydu sonra takıcak ve uğraşıcak o kadar çok şeyin olacak ki.

canım o sağlıklı olsunda kilosu o kadarda sorun değil maşallah çokda küçük bir bebek değil doğana kadar daha ii olur tabiki birde doğunca gzel beslenirse ohhh ne ii.arkadaşımın bebeğide kilosunu hatırlayamıyorum ama küçük doğdu şimdi maşallah tosun oldu sütü yaradı herhalde sen takma güzelim kiloyu

canım saglıklı olsunda daha cabuk toparlıyor zayıf bebekler takma fazla klosunu ben napayım benimkiler 1500kilo dogdu:9:

az once hastaneden geldim.32 haftalik oldum ama çocuk hala 29 haftalik grünüyomuş.üç hafta once gittiğimde 1200 gr. di. bugün gittim 1600 gr.olmuş ancak. doktor yine doppler istedi.çocuk gelişmiyor erken doğum da olabilir dedi.artik ne yapacağimi bende bilmiyorum.çikişta bi parka oturdum ağladm ancak.Allahimdan sabir istedim.ne yapayim başka.

bizde hep önde gidiyoduk ama bu hafta bebeğim çok byümemiş doktorum böyle demedi gerci haftasına göre normal dedi ama genede bende bira üzüldüm 31 hafdada 1766 gr ama 28+5 de 1500 çıkmışdık sizce nasıl beslenmeliyim

Herkese selamlar arkadaslar.Ben suan 38.haftadayım ve bebegim suanda 2.800 47 cm ben cok üzülüyorum zayıf bir bebek diye.Sizce normalmi? sizce kac kilo dogururum:(

hamile değilim pek anlamam ama ben 2,500 kilo doğmuşum
inşallah sağlığıyla alırsın bebeğini kucagına, daha büyür belki, büyümezse bile bu bence az bir kilo değil, üzme kendini :71:

az once hastaneden geldim.32 haftalik oldum ama çocuk hala 29 haftalik grünüyomuş.üç hafta once gittiğimde 1200 gr. di. bugün gittim 1600 gr.olmuş ancak. doktor yine doppler istedi.çocuk gelişmiyor erken doğum da olabilir dedi.artik ne yapacağimi bende bilmiyorum.çikişta bi parka oturdum ağladm ancak.Allahimdan sabir istedim.ne yapayim başka.

canım ya lütfen sıkılma hemen bu kadar...o kadar da kötü değil bence kilosu, en azından 400 gr almış 3 haftada o kadar da az değil ya...bu doktorlar da bazen biraz abartıyolar sanki... sen öyle ağlayıp üzülüp kötü yönde etkileme kendini de bebeğini de...bişey olmıycak merak etme sen:)

bebeğiniz 2.500 kiloyu geçtikten sonra daha kilo olayını kafaya takmayın benim oğlum 41 haftalık 3 kilo doğdu görüntü olarak baya zayıf duruyodu tam 15 gün sonra doktora gittik bi tarttı 5 kilo olmuş düşünün 15 günde zayıf doğan bebekler çok hızlı toparlanıp gelişiyo genelde hep böyle oluyo bende çok üzülüyordum ama hiç değmez inanın buna hatta sonra acaba oğlum obezmi olcak diye panik yaşadım şuan 1 yşında normale döndü:1:bide geriden gitme olayı ölçümlerdende kynaklanabiliyo benim oğlum hep haftasından geri gibi görünüyodu boyu kısa görünüyodu ama doğduğunda 50 cm di o bazen yanıltabiliyor

ben de 29+1 de gittiğimde 1476gr görünüyordu. Forumda aynı haftadai kişilerin bebeklerinin kilosuyla karşılaştırdım. Genellikle 1600gr civarında diyorlardı. Çok üzüldüm. 4 gün sonra başka bir doktorun utrsonuna girdim. 1850gr çıktı. Doktor kısa zamanda bu kadar kilo alamaz dedi. Aradaki farkın makinelerin farklı olmasından kaynaklandığını söyledi. Makinadan makinaya tam 400gr farkedebiliyor!

Suan 39+4teyim bol bol yedim ve dinlendim arkadaslar suan bebegim 3400 3 bardak sut ictim günde, suya pekmez koydum öyle ictim caba gösterdim ve bebegim normale döndü.Allah hepimizin bebeklerine saglık sıhat versin insallah.SAglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin.Ultrason makinelerindede cok fark ediyor evet.

Suan 39+4teyim bol bol yedim ve dinlendim arkadaslar suan bebegim 3400 3 bardak sut ictim günde, suya pekmez koydum öyle ictim caba gösterdim ve bebegim normale döndü.Allah hepimizin bebeklerine saglık sıhat versin insallah.SAglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin.Ultrason makinelerindede cok fark ediyor evet.

maşallah bak dert ettigine degmedii
3400gayet iyi
saglıkla kucagına al inşallahhh

Back
X