Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğimin kilosu

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim oğlum 3 kilo doğdu 3 aylıkken 5400dü bence gayet iyi.. hatta fazlası var eksiği yok eğer sadece anne sütü alıyorsa..

Bence de gayet iyi canım benim kızımda 2445 gram doğdu 3 aylıkken 4 5 kilo falandı şimdi ise 8 buçuk kilo anne sütü çook önemli bizimki 5 buçuk aylıkken bıraktı ondan sonra zaten adam olmadı hep geriledi devamlı götürdüğün dokto yokmu o söyler aslında ileri mi geri mi ???

bulundugum yerde pek doktora gıdemıyoruz

öyle mi ozaman netten bak orada yazar canımm güle güle büyüt bebeğini hoşçakal.......

bende şaşırdım benimki 36 haftalık doğdu ultrosanda 2700 cıktı pzt cuma doğum yaptım 3700 olarak doğdu bugun tam 2 aylık 6200 cıkıyo 200 cıkıyım 6 kg benimkıde obezmi olucak gerçi anne sütünden bişey olmazmıs ama tırstım yani banyo yaptırıken zorlanıyorum sürekli tutnca dahada ağırlaşıyo

benimki de 4200 doğdu 2.ayında 6500 ne edem çocuğu aç mı bırakam yani??bişi olmaz korkma..sadece anne sütü alanlarda obezite olmuyor sorun mama ile kilo alanlarda...eğer mama alıyorsa sınırın üstündeyse mamayı azaltıyorlar....zaten diş çıkarırken yürümeye başlayınca falan verecek boşver düşünme şimdi obezlik falan...anne sütünden bişi olmaz...

sadece anne sütü alan bebeklerin enaz ayda 500 gr alması gerekiyor bence normal bebeginin kilosu merak etme cnm..
benim bebegimde 3.300 dogdu şu an 5.400 doktor çok ideal dedi

benimki 3600 doğdu boyuda 50 cmdi simdi iki aylık 6 kg ,boyu 62 cm :))biras hızlı ilerledik dr süper dioo anne sütünden biseycik olmazmıs..

benim oğlum 5 aylık şu anda 6500 gr 63 cm :) biz biraz geriden takip ediyoruz erken doğum oldu 2 kilo doğmuştu.

bebegının kılosu dogum kılosu uzerınden dusunursek cok ıyı.her ay bı kılo almıs.benım kızım 3300 dogdu 2 aylık su an 5400 kılo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…