• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğimin kilosu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım sagol ateşi yok mamayı fazla versem içmiyo gunde 60 ml olarak 4 veya5 defa verıyom arada benide emiyo allerjısı var gıbı gelıyo bana bakalım

bence bebeginiz istahsiz bir bebek de olabilir. benim bebegim böyle mesela. eger keyfi yerindeyse az icmesine ragmen, aglamiyorsa gece de iyi uyuyorsa burada benim doktorum bunu kabullenmem gerektigini demisti.bir anne olarak bebeginin istahsiz olmasini kabullenmek kadar zor birsey azdir herhalde ama bende kendime terapi yaptim. benimki de kilosuna göre yemesi gerekenin yarisi kadar yiyor.3 haftada mesela bir kere 200 gr almisti ama yapacak yok gercekten. napalim onla rmutluysa bizde mutlu olmaya calisalim...

Eğer amacın yanlızca kilo aldırmak ise canım 4.ayından sonra muhallebi verebilirsin.Sanırım kilo alamayan çocuklara öneriyorlardı mamayı

Bence doktorun idrar yolu enfeksiyonundan şüplendi ise hiç bekleme bir idrar kültürü yaptır. İdrar yolu enfeksiyonu çoookk sinsi bir hastalıktır. Belirtileri çok nonspesifiktir. Süt bebeklerinde yanıltıcıdır. Bence kilo alımından ziyade doktorunun idrar yolu enfeksiyonu düşünmesi daha önemli.

bebekten idrar almak çok zor yaa

arkadaşım benim bebeğimde 3 aylık ve 5100 gr. aramızda 20 gr. fark var. benimkide 3250 doğdu. ilk ay 500 gr bile almadı bana göre doyuyordu ama dr. mama ver dedi .2 ay 1.100 gr. aldı 3. ayındada almamış kilo. 30cc. çok az. ben iyice emzirdikten sonra 90 cc veriyorum onu da içiyo. başta bende 30 cc veriyordum. 30cc dişinin kovuğunu doldurmZ. sütüm çok sulu olduğu için yaramıyor sanırım mecburen veriyorum mama boyu kaç bebeğinin öok takma bende kabullendim artık. sağlıklı olsun az kilo alsın ne yapayım

Back