• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebegimin kilosu

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Rozafezazad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
38
4
1
28
Arkadaslar kizim 5 aylikken 7 800 du kilosu 7 aylik oldu hala 7 800 ne olmus olabilr niye kilo almiyor okdr emzryrm biseylr veriyorum yedikleri nereye gidiyor kusan bi bebek bu arada ustelik sutum yok denck kdr azaldi neyapblrm

Arkadaslar kizim 5 aylikken 7 800 du kilosu 7 aylik oldu hala 7 800 ne olmus olabilr niye kilo almiyor okdr emzryrm biseylr veriyorum yedikleri nereye gidiyor kusan bi bebek bu arada ustelik sutum yok denck kdr azaldi neyapblrm
Cevabı vermişsiniz zaten sütünüz az geliyor olabilir, aile hekimliğinden bilgi alıp ek birseyler vermelisiniz belki enfeksiyon vs. de olabilir.

Zaten sorun ek gida verdgm halde hala kilosunun ayni olmasi
Cocuk doktoruna götürün 6. aydan sonra cok almasalar da 400gr civarı almaları lazım. Tahlil vs. yaparlar içiniz rahat eder burdan kimse yardımcı olamaz. Üzülmeyin hepimiz benzer sorunlar yaşadık, bazi çocuklar biraz nazlı büyüyor.

Benim kizim da 11 aylik 7400 :) devlet hastanesinde cocuk doktoruna goturdum detayli testleri yapildi kan idrar gaita cok sukur bisey cikmadi su an ek gida cok az hatta hic yemiyo sadece anne sutu aliyo. Cocuk gastroenterolojiye gittik receteyle mama verdiler ama onu da icmiyo varsa yoksa memeeee memeee :halay: . Siz de detayli test yaptirin altinda yatan sebepler icin kusmasi reflusu olmasi demek olabilir ama en iyi taniyi doktorlar koyuyor. Pek cok doktor hastane gezdim baktim cocuguma da eziyet oluyo ben de ustune gitmiyorum yedigi kadar

Benim kizim da 11 aylik 7400 :) devlet hastanesinde cocuk doktoruna goturdum detayli testleri yapildi kan idrar gaita cok sukur bisey cikmadi su an ek gida cok az hatta hic yemiyo sadece anne sutu aliyo. Cocuk gastroenterolojiye gittik receteyle mama verdiler ama onu da icmiyo varsa yoksa memeeee memeee :halay: . Siz de detayli test yaptirin altinda yatan sebepler icin kusmasi reflusu olmasi demek olabilir ama en iyi taniyi doktorlar koyuyor. Pek cok doktor hastane gezdim baktim cocuguma da eziyet oluyo ben de ustune gitmiyorum yedigi kadar
Boyu kac kizininz fotosunu atarmsnz merak ettim

Boyunu su an hatirlamiyorum ama olmasi gerekenin ustunde zaten boy uzamasi devam ediyosa korkulacak durum yok demisti doktor ikisi de durursa sorun olur demisti foto aticam birazdan :)
Iste ben boyunu bilmiyorum kizimin ustelik bu soyledigim kiloda evde ki tartyla tartmsm bebek tartisi degl kizimin kilosu 8 800 cikiyo ama ben 1 kilo dusuyorum cunku 3 kat ust 3 kat alt giydryrm

Iste ben boyunu bilmiyorum kizimin ustelik bu soyledigim kiloda evde ki tartyla tartmsm bebek tartisi degl kizimin kilosu 8 800 cikiyo ama ben 1 kilo dusuyorum cunku 3 kat ust 3 kat alt giydryrm
Saglik ocaginda ya da varsa evde mezroyla olcun. Zayif olmasi bazen avantajli oluyo kizim 10 aylikken yurumeye basladi arkadasimin oglu kilolu 1 yasinda daha yurumuyo emekliyo :)

Sütün azaldığını nasıl anladınız?
Düzenli ve sık emiyorsa azalmaz süt.
Boy büyümesi nasıl?

Kilo takibi için aynı tartı olmalı.
Tartı farkı olur
Bez bile değiştiyor değeri.
Evdeki tartıyla olmaz.
Ayrıca çıplak tartılmalı.

Kilo takibi için aynı tartı olmalı.
Tartı farkı olur
Bez bile değiştiyor değeri.
Evdeki tartıyla olmaz.
Ayrıca çıplak tartılmalı.
Peki sence evdeki tarti kilosunu az cikariyor olabilirmi belki ondan kilo almadigini saniyorum zaten evdeki tartiyla ciplak tartinca 7 800 cikiyo

Peki sence evdeki tarti kilosunu az cikariyor olabilirmi belki ondan kilo almadigini saniyorum zaten evdeki tartiyla ciplak tartinca 7 800 cikiyo
Bebek tartısı olması lazım evdeki tartılar o kadar hassas değil. Ayrıca hep aynı yerde olsun ki daha sağlıklı değerlendirme olsun

Back