Bebegimin kilosu ve boyu :(

Size nasıl zayıf ve kısa gelebiliyor anlamadım. Bu konuda otorite misiniz? Bebeğin anne karnında gelişimi bazen hızlı bazen yavaş oluyor. Açık varsa bile kapatabilir. Ama zaten doktor normal demiş.
Daha onceki haftalarda ki gelisimine kiyasla soyledim 3haftada bir doktora gidiyoruz sadece 2cm uzamis otoriter vs oldugum icin degil beslenmeme gore az geldi ekstra bisey yapanlar var mi yada vitamin takviyesi alanlar onu merak ettigim icin yazdim

Masallah insallah bakalim:)

boy ve kilosuna gore ultrasonda geri cikiyor mu kagitta yazar sat a gore dogum tarihive bu oranlara gore beklenen dogum tarihi... ileri geri oynar hatta doktordan doktora olcmesibile degisirmis.

Merhaba. Anne karninda bebege kilo aldiran seyler var muz ceviz kevi boynuzu pekmezi gibi hatrladiklarm bunlar. Arastirip dengeli tuketin bence bunlar belki ise yarar.

Benım 26 haftada senin kadar dı ölçüler prof ölçtü gayet normal dedi merak etme cok şükür gelişiyor omega kullana bilirsin ben regenesis max kullanıyorum bide süt iç boyunu uzatıyor bide ben kalsiyum destegi kullanıyorum velborn oda boyunu uzattı

Doktoruma sorayim onlari hemen cok saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…