• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimin kilosu normal mi

Slm Kizlarrr
bugun doktora gittim 30 haftalik hamileyim bebegim 1kg 500g boyu 39cm normal mi sizce bilgileriniz icin simdiden tesekkurler
askim 66 bence normal.

mesala oğlum 32.haftada 1 kilo 800 gr ve 42 cm ydi:eek:

39.haftada 3 kilo 300 grm 52 cm doğdu:KK53:

hani daha kilolu ve zayif doğan bebekler var:KK51:

ama Yawrun haftasına uyuyo:KK52:

askim 66 bence normal.

mesala oğlum 32.haftada 1 kilo 800 gr ve 42 cm ydi:eek:

39.haftada 3 kilo 300 grm 52 cm doğdu:KK53:

hani daha kilolu ve zayif doğan bebekler var:KK51:

ama Yawrun haftasına uyuyo:KK52:

Tesekkurler cnm Allah evlatlarimiza saglik sihhat versin Insallah.. bnmde bi oglum olcak Allahin izniyle

bence de normal. biz 27. haftadayız. 1 kg 32 cm.
ayrıca kiloya çok takılmayın bebeğin sağlıklı olması demek kilolu olması demek deil. bazı bebekler birden alır bazısı onceden alır. siz rahat olun ki bebeğiniz de rahat olsun.:anneadayı::KK46:

bence de normal. biz 27. haftadayız. 1 kg 32 cm.
ayrıca kiloya çok takılmayın bebeğin sağlıklı olması demek kilolu olması demek deil. bazı bebekler birden alır bazısı onceden alır. siz rahat olun ki bebeğiniz de rahat olsun.:anneadayı::KK46:

Tesekkurler cnm Allah bebegine saglik versin kilosuna takilmamin sebebi hamilelikte seker cikti bende 2hafta once bebegin cok buyuk demislerdi diyet yapiyorum igne vuruyorum simdi bende 3 kg verdim 2 hafta icinde bebegimde su anda tam orantida dedi doktor kilosu fln ama annelik hissi iste sorayim dedim icim rahat etsin diye cok tsk ederim cvplariniz icin

Back