Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar kızım 7 ayına girdi. ve 7.150 gr 2900 gr doğmuştu ama doktorumuz aylık cizelgesinde kilo artışının az olduğunu söledi.kızım ek gıdalara gecince cok iştahlı olmadı ona bağlı galiba aynı sorunları yaşayanlar varsa bana yazsn lütfen!!!!!!hihoyyyt
merhaba canım ben yeni üye oldum sorun dikkatimi çekti.bebeğinin kilosu normal en az5.400 en fazla 9.200 ortalma7.400 endişelenmene gerek yok benimde 9 aylık kızım var 2.500 gr doğdu oda çok iştahsız fakat kg su ortalamada eğer bebeğini hala emziriyorsan az yemesi normal zaten çok yemeye başlayınca emmeyi bırakıyorlar sağlıklıysa problem yok sabret zamanla düzene girecek by by :CüvCüv::ecrin_bebek:cokacimcoook
Canım aynı sorundan bende çıldırmak üzereyim benim kızımda 1 mayısta 1 yaşaında olacak ama hala yeme sorunumuz var daha doğrusu yememe bu saat oldu hala birşey yemedi sadece meme emiyo kiloso 9,200 kafayı yemek üzereyim
ya arkadaşlar asıl ben ne yapayım? haftaya bir yaşına girecek kızım var 3370 gr doğdu şu anda 6950 ne yapıyorum ne ediyorum kilo alamıyor üstelik bir hfatadır öksürük bir yandan diş bir yandan hiç bir şey yemiyor süt ve mama dışında. aslında ikinci ayında kilosu biraz düşük diye mamaya başlatacaktı ama ben anne sütünde ısrar ettim şimdi keşke başlasaymışım diye iç geçiriyorumÇok üzgünüm çoook