Maşallah maşallahMerhaba 2.5 aylık erkek bebeğim var 7 kilo malesef mecbur kaldığım için mama ile besleniyor kilosu normal mi
Aslında normalim derken bende fazla olduğunu düşünüyorum bi sıkıntı olur mu 4.715 doğduBenim 11 aylık kızım 7.5 kilo. Normal. Hatta fazla bile. Kaç kilo doğdu ?
Bebeğin kaç kg doğduğuna bağlı ama benim bebeğim şu an 3 aylık 3900 doğdu benimki de 7 kg ben günde 2 kere mama vermek zorunda kalıyordum sütüm yetmiyordu çünkü geçen hafta doktora gittiğimizde çok kilolu mama verme artık dedi
Doğum kilosu da guzelmiş maşallah. Kuzum 5 aylıkken 9430 olması lazım en az. Doğum kilosuna göre normal gidiyor aslında… şöyle söyleyeyim bebek 5 aylıkken doğum kilosunu 2 ye, yasında 3 e katlaması gerekir. 3 aydan sonra biraz daha az almaya başlayacak zaten. 9-10 kilo arası olur muhtemelen. O da neredeyse 5 kilo doğan bebeğe de normal.Aslında normalim derken bende fazla olduğunu düşünüyorum bi sıkıntı olur mu 4.715 doğdu
Valla her doktor ayrı bir şey söylüyor bir önceki doktorumuz doymuyorsa mama vereceksin ne kadar isterse diyordu bu mamayı kes diyor ben de anlamadım ama doymuyorsa ver yani aç bırakacak halin yok sonuçta kilosu da aşırı değil bence zaten çok zayıf doğmamış 3 ayın sonunda bebekler doğum kilosunun 2 katına çıkabilirler diye biliyorum3.715 doğdu ama il zamanlar sarılık vardı kilosu 3 e kadar düştü sütüm olmadığı için besleyenedim doğru düzgün doktor iyi dedi kilosu için ama mama aldığı için bende endişelendim
Valla her doktor ayrı bir şey söylüyor bir önceki doktorumuz doymuyorsa mama vereceksin ne kadar isterse diyordu bu mamayı kes diyor ben de anlamadım ama doymuyorsa ver yani aç bırakacak halin yok sonuçta kilosu da aşırı değil bence zaten çok zayıf doğmamış 3 ayın sonunda bebekler doğum kilosunun 2 katına çıkabilirler diye biliyorum
Doğum kilosu da guzelmiş maşallah. Kuzum 5 aylıkken 9430 olması lazım en az. Doğum kilosuna göre normal gidiyor aslında… şöyle söyleyeyim bebek 5 aylıkken doğum kilosunu 2 ye, yasında 3 e katlaması gerekir. 3 aydan sonra biraz daha az almaya başlayacak zaten. 9-10 kilo arası olur muhtemelen. O da neredeyse 5 kilo doğan bebeğe de normal.
Yanlış yazmışım canım 3.715 olacaktı :))
Öyleyse 5 aylıkken 7430 olması gerek. Bu durumda da fazla alıyorYanlış yazmışım canım 3.715 olacaktı :))
Öyleyse 5 aylıkken 7430 olması gerek. Bu durumda da fazla alıyor
3.715 doğduBenim 11 aylık kızım 7.5 kilo. Normal. Hatta fazla bile. Kaç kilo doğdu ?