• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kilosu ileride ne yapmalıyım

busra262

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
54
119
13
27
.

Son düzenleme:
Anne karnındaki bebeğin kilo alımının durması demek gelişimininde durması demek saçma sapan şeyler yapıp bebeğin sağlığıyla oynamayın ya
İlla normal doğuracak diye bebeğin sağlığını yok saymak nedir ya
Sezeryan diye birşey var bu durumlar için dimi
Allah akıl fikir versin

Anne karnındaki bebeğin kilo alımının durması demek gelişimininde durması demek saçma sapan şeyler yapıp bebeğin sağlığıyla oynamayın ya
İlla normal doğuracak diye bebeğin sağlığını yok saymak nedir ya
Sezeryan diye birşey var bu durumlar için dimi
Allah akıl fikir versin
Sen iyi misin hangi anne bebeğinin sağlığıyla oynamak ister. Orda yazanı algılayamadın herhalde. Hızlı kilo aliyor diyorum acaba yediklerimde yanlış bişey mi var diye soruyorum. Dikkat etmem gereken ne var diye soruyorum. Normal doğumu bebeğim için istiyorum zaten hemen emzirebilmek için. Kendim için değil. Yoksa bende bilirim direk sezeryan diyip işin içinden çıkmasını. Hamile insana da bu tarz yorum yapmazsın ya ..

İki hafta önde olmasında ne var ki yahu ben de dahil çevremdeki tüm annelerde böyleydi. Ultrasonlarda yanılma payı da olabilir. Ayrıca sezaryen de dünyanın sonu değil. Sezaryen oldum, süt hemen geldi ama azdı. İki üç güne düzene girmişti.

İki hafta önde olmasında ne var ki yahu ben de dahil çevremdeki tüm annelerde böyleydi. Ultrasonlarda yanılma payı da olabilir. Ayrıca sezaryen de dünyanın sonu değil. Sezaryen oldum, süt hemen geldi ama azdı. İki üç güne düzene girmişti.
Doktorum bebek iri olacak bu gidişle diyor. Sezeryan kötü demiyorum mecbur kalındığında tabiki olabilir.Ama Herkesin doğum sonrasında yanında yakını olmuyor malesef..

Sen iyi misin hangi anne bebeğinin sağlığıyla oynamak ister. Orda yazanı algılayamadın herhalde. Hızlı kilo aliyor diyorum acaba yediklerimde yanlış bişey mi var diye soruyorum. Dikkat etmem gereken ne var diye soruyorum. Normal doğumu bebeğim için istiyorum zaten hemen emzirebilmek için. Kendim için değil. Yoksa bende bilirim direk sezeryan diyip işin içinden çıkmasını. Hamile insana da bu tarz yorum yapmazsın ya ..
İlk cümleye cevabım: siz
Bir sorun olsaydı bunu doktor söylerdi, bebek aşırı kilo alıyor şöyle bir sorun var şunları yapmalısınız derdi, kendi kafanıza göre iş yapıyorsunuz ve evet bebeğin sağlığıyla oynuyorsunuz
Sezeryan doğum olunca hemen emzirilmiyormu?bunu nereden uydurdunuz?
Siz demeyeceksiniz Sezeryan yada normal doğum diye hanımefendi, doktor bebek için ne gerekiyorsa söyleyecek
Valla üşenmesem daha yazacam da

Doktorum bebek iri olacak bu gidişle diyor. Sezeryan kötü demiyorum mecbur kalındığında tabiki olabilir.Ama Herkesin doğum sonrasında yanında yakını olmuyor malesef..
Yakına gerek yok. Eşiniz olsun yeter. Bebek de iri olsun ne sakıncası var ki, yapısı öyleyse çok da değiştiremezsiniz. Boşuna kendinizi strese sokmayın.

Bu arada benimkilerin gelişimi yeri geldi bir ay öndeydi, genelde 2-3 hafta. Ama öyle aşırı kilolu doğmadılar. Oğlum 3650, kızım 3750 gram doğdu 39. hafta içinde.

Sağlıklı besinler tüketin paketli gıda hamur işi tatlı benzeri şeylerden kaçının doğum zamanı geldiğinde bebek kilosu üstteyse sezeryan olun doktorunuza güveniyorsanız sizin için sağlıklı olan neyse ona yönlendirir. Normal doğum için diretmeyin

Ben 5 kilo hatta 5200 doğmuşum gazeteye bile çıkmışım. Bebeklik fotolarımda gözlerim görünmüyor annem bir de doymuyorum diye o cahillik ağzıma uykumda mama tıkarmış. Tabii benim annem şeker hastası bundan dolayı olmuştur. Tüm Bebekleri şişman doğdu çünkü

Back
X