Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen iyi misin hangi anne bebeğinin sağlığıyla oynamak ister. Orda yazanı algılayamadın herhalde. Hızlı kilo aliyor diyorum acaba yediklerimde yanlış bişey mi var diye soruyorum. Dikkat etmem gereken ne var diye soruyorum. Normal doğumu bebeğim için istiyorum zaten hemen emzirebilmek için. Kendim için değil. Yoksa bende bilirim direk sezeryan diyip işin içinden çıkmasını. Hamile insana da bu tarz yorum yapmazsın ya ..Anne karnındaki bebeğin kilo alımının durması demek gelişimininde durması demek saçma sapan şeyler yapıp bebeğin sağlığıyla oynamayın ya
İlla normal doğuracak diye bebeğin sağlığını yok saymak nedir ya
Sezeryan diye birşey var bu durumlar için dimi
Allah akıl fikir versin
Doktorum bebek iri olacak bu gidişle diyor. Sezeryan kötü demiyorum mecbur kalındığında tabiki olabilir.Ama Herkesin doğum sonrasında yanında yakını olmuyor malesef..İki hafta önde olmasında ne var ki yahu ben de dahil çevremdeki tüm annelerde böyleydi. Ultrasonlarda yanılma payı da olabilir. Ayrıca sezaryen de dünyanın sonu değil. Sezaryen oldum, süt hemen geldi ama azdı. İki üç güne düzene girmişti.
İlk cümleye cevabım: sizSen iyi misin hangi anne bebeğinin sağlığıyla oynamak ister. Orda yazanı algılayamadın herhalde. Hızlı kilo aliyor diyorum acaba yediklerimde yanlış bişey mi var diye soruyorum. Dikkat etmem gereken ne var diye soruyorum. Normal doğumu bebeğim için istiyorum zaten hemen emzirebilmek için. Kendim için değil. Yoksa bende bilirim direk sezeryan diyip işin içinden çıkmasını. Hamile insana da bu tarz yorum yapmazsın ya ..
Başka?Doktorum bebek iri olacak bu gidişle diyor. Sezeryan kötü demiyorum mecbur kalındığında tabiki olabilir.Ama Herkesin doğum sonrasında yanında yakını olmuyor malesef..
Yakına gerek yok. Eşiniz olsun yeter. Bebek de iri olsun ne sakıncası var ki, yapısı öyleyse çok da değiştiremezsiniz. Boşuna kendinizi strese sokmayın.Doktorum bebek iri olacak bu gidişle diyor. Sezeryan kötü demiyorum mecbur kalındığında tabiki olabilir.Ama Herkesin doğum sonrasında yanında yakını olmuyor malesef..