merhaba arkadaşlar dün kontrole gittim ve bebeğimin kilosu 1.750 çıktı((
acayip derecede moralim bozuldu yememe içmeme dikkat ediorum yada ettiğimi zannediyormuşum
doktor üzülmememi stresin bebeğin beslenmesini çok etkilediğini söyledi ayrıca doğuma kadar 2.50 yada 3 arası olur diyor sağlıklı olsun yeter 4 kilo doğup sağlıksız olucağına 2.50 olsun sağlıklı olsun diyor ama gel sen bana anlat
bebeğimin kilo alması için ekstra ne yapmam lazım yardım edin lütfen ne yemeliyim onun kilo alması için moralim acayip bozulduuu
yada bu haftalarda kilosu düşük olup son haftalarda toparlayan bebişleri olanlar bi akıl verin çok mu telaş yapıyorum sanki 2 kg doğacakmış gibi gelio çok korkuyorum bebeğime bişi olucak diye
senin yine 2.300 doğuma kadar 300-400 kesin alır
banada herşeyi normal dio ama 2100 çok az diilmi 37 haftadayım((
benim bebeklerim ikiz biri 2500 digeri 1500 ve 1500 olaN BEBEGİM ALTTA eziliyor 1000gr. agırlık üstünde diye ..
ben napıyım :)))
:82:
merhaba arkadaşlar dün kontrole gittim ve bebeğimin kilosu 1.750 çıktı((
acayip derecede moralim bozuldu yememe içmeme dikkat ediorum yada ettiğimi zannediyormuşum
doktor üzülmememi stresin bebeğin beslenmesini çok etkilediğini söyledi ayrıca doğuma kadar 2.50 yada 3 arası olur diyor sağlıklı olsun yeter 4 kilo doğup sağlıksız olucağına 2.50 olsun sağlıklı olsun diyor ama gel sen bana anlat
bebeğimin kilo alması için ekstra ne yapmam lazım yardım edin lütfen ne yemeliyim onun kilo alması için moralim acayip bozulduuu
yada bu haftalarda kilosu düşük olup son haftalarda toparlayan bebişleri olanlar bi akıl verin çok mu telaş yapıyorum sanki 2 kg doğacakmış gibi gelio çok korkuyorum bebeğime bişi olucak diye
merhaba canım boşuna üzüyorsun kendini banada doktorum 2.5kg gibi doğar dedi maşallah 3.400 doğdu bebeğim sıkma canını sen son haftalarda birden gelişiyorlar. unutmaki doktorlarda yanılabilir..
yok cnm malesef öle kilolu bi bebeğim olmadı şuan 6 haftalık kızım ama maşşallah gayet sağlıklı 2.375 doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?