• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegımın kesesini gordum

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
42
İstanbul
kıslar az once doktordan geldım kesemızı gorduk fakat cok mınıkya tek kese gorundu
kendı doktoruma gıtmadım daha bugun gıttıgım doktorda bıraz tuhaftı hıc bılgı vermedı sadece evet var kese elıme kagıdı tutusturdu kagıtta 8mm felan yazıyor anlamadım bırsey çok mınıkya bebegımı gorurum ıhsallah

sonrada 2.kese olusuyormu doktora sordum ama hıcbırsey demedi
bıde kese cok yukarda gıbı geldı rahıme yakın gıbı korkuyorum bebegımı goremem dıye allahım ıhsallah saglıkla gorurum yavrumu

ınş saglıklı ols tek ols ama bazen bellı olmuyo ıkıncı kese gorulebılıyo bekle bıraz...........

evet haklısın saglıklı olsun en onemlısı o
sen ılk gıttıgınde kac haftalıktı benımkı bugun 5 hafta 1 gunluk 8 mm cıktı

canım ben de beta hcg değerlerim 1000e yaklaşınca yaklaşınca gitmiştim heralde seninki kadar falandı ve 4 mm idi..çok minik bir yuvarlak gözüküyordu sadece..çok garip..yaklaşık 2 hafta sonra yoğun bir kanamam oldu bursada bir doktora gittim (benim doktorum istanbulda ve tabi kanamam olunca gedemedim istanbula bize bursada bir doktor önerdi ona gittik mecburen) ve buradaki doktor ultrasonla bakıp "ikisi de gayet sağlıklı herşey yolunda bak kalpleri de atıyor" dedi ve eşimle salya sümük ağlamaya başladık..biz 1 tane var onu da kaybettik derken 2 tane sağlıklı bebişimiz olduğunu öğrendik ve çok şükür kanamalarımız bitti şuan 12. haftanın dolmasını bekliyoruz..o zaman düşük riski azalacakmış ve dikkatli olmak suretiyle normal yaşantımıza dönebilecekmişiz..
inşallah senin de bebeğin çok ama çok sağlıklıdır tatlım..
Allah gönlüne göre versin,içini ferah tut..

saolasın canımmmm benımkıde cok mınıktı doktorda fazla bılgı vermedı
hayırtlı saglıklı olsunda tek olsun napalım ayın 25ınde tranaferıme yapan doktoruma gıdıcem 10 gun var ozaman ıhsallah gorurum bebegımı

nazcım bı kere cok mınık senınkı çok erken ben gıttıgımde 7. haftadaydı........bekle bence ınş daha net olacak hersey

cnm mrb tebrik ederim öncelikle bende ilk gittiğmde 5+1 dim 3 tane kese gördüm 7+1 de gittiğimde 4 tane kalp atıışı vardı rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş..

canım tebrik ederim.. allahım gönlüne göre versinn..bende 5. haftada ikiz olduğunu öğrenmiştimm..kan değerlerim tek dedi ama keseler iki demiştii..allahım sağlıkla kavuştursun yavru kuşları bizee

canım tebrikler çift tek önemli değil sağlıklı olsun değilmi ama senin değerlerin yüksekti ikiz gibiydi sanki benim 5 .haftada iki kese göründü 8, haftada gittim üç kalp atımı görünmüştü daha zaman var her an süpriz olabülürrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:

saoll canımmm evet saglıklı hayırlı olsunda tek olsun farketmez
benımde ıcıme hep ıkız doguyor bakalım 10 gun sonra kontrolum var ıhsallah bu sefer pıtpıtlarıda duyarım

Back