Bebegimin kesesi patladi

Rokoko10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
68
8
36
Konya
Herkese mrb. İlk kez yaziyorum bu siteye.2014 ocak ayinda 8 haftalik bebegimin kalp atisi alinmadigi icin kurtaj oldum. Subat ayinda doktor polip oldugu gerekcesiyle yeniden kurtaja aldi beni. Bunun uzerine 1 kez regl oldum ve nisan ayinda hamile oldugumu ogrendim yeniden. Ancak 17 . Haftasinda wc deyken bebegin kesesi patladi ve butun suyu pacalarimdan asagi dokuldu. Bebegim o sekilde iki gun yasadi ve ucuncu gun normal
Dogumla dogurdum ve sonra yine kurtaj. 8 ay icinde 3 kez kurtaj oldum. Destan yazar gibi oldu. Ama caresiz hissediyorum kafam nedenlerle bunalmis durumda. Bu tarz bir sey yasamis olan kimse var mi lutfen fikirlerinize ihtiyacim var

Bnim oglumun kesesi de 18 haftada patladi asiri kanamayla nasip olmadi ucuncu ayimdaym korunmadim hala hamile degilim yumurta takibi yaptiriyorum nasip ins bu ay olur onemli olan inanmak moral

ne zorluklar yazıyorsunuz ya Allahım sabır versin sağlıklı evlatlar versin,evlatla sınanıyotsunuz ne büyük ımtıhan ama bu ımtıhanı güzel verenlerden olursunuz inşallah

Anladim. Benim genetik sonucum daha cikmadi. Kendimce olayin sebebini kurtajdan sonra hemen hamile kalmaya bagladim. Belki de rahim kendini toparlamamisti. Malum bazi doktorlar kurtajdan sonra en az iki kere adet gorulmesi gerektigini bundan sonra hamile kalinmasi gerektigini savunuyorlar. Belki de bundandir. Bilmiyorum. Detayli inceleme lazim

Bence bir kac ay ara ver, rahim ve vucut kendini toparlasin.
Allah sabir versin. Gecmis olsun

Tesekkurler reputable evet ara vermem lazim. Ama deli gibi bi istek var icimde hamile kalmaya dair. Bu sefer riske atamam tabi sabretmem lazim. Hatta en az bir yil dikkat etmem lazim.

Offf ne zor bir anne için bu yaşananlar :/
Hayat , kimisi uğraşır ne acılar çeker, kimiside doğanı terk eder.
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alır sağsalım bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bn iki adet dönemi gecirdim kan hapi vitamin kullandim doktor kontrolunde hamile kalmaya ugrasiyorum nasip allah bi daha bu aciyi yasatmaz ins

Ben daha ne kadar beklemem gerekiyor onu bile bilmiyorum. Belki en az bir yil diyecek doktor. Of ya cok zor allah herkese sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…